11.4 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Migrant na priljubljenem otoku Palma de Mallorca z nožem nad turista, policija ukrepala hitro in efektivno – ustrelila ga je

Španska policija je ustrelila migranta, ki je na priljubljenem otoku Palma de Mallorca zabodel dva nemška turista. Napad se je zgodil 3. septembra na plaži Playa de Palma, ki se nahaja v glavnem mestu na otoku, imenovanem Palma. 

Okoli ene ure zjutraj so reševalci dobili klic, da sta ranjena dva moška, državljana Nemčije. Eden od teh je v življenjski nevarnosti, saj je napadalec – migrant iz Libije – le za las zgrešil njegovo srce. Napadalec je po napadu zbežal, a so mu policisti kmalu prišli na sled. Takrat je začel groziti še njim, da jih bo ubil. “Če bi imel kalašnikovko, bi bilo več mrtvih kot v Parizu ali v Barceloni,” jim je grozil. Kljub temu so ga policisti še naprej prepričevali, naj odloži orožje, a jih ni upošteval, zato so v zrak spustili opozorilni strel, piše Voice of Europe.

Migrant ni prenehal z grožnjami policistom niti po opozorilnem strelu, zato ga je eden od policistov ustrelil v nogo, da je padel na tla, in ga nato aretiral. 

Oglasili pa so se tudi prestrašeni očividci, saj je migrant nemška turista napadel “brez kakršnega koli razloga”.

M. S./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine