18.3 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Ilegalce so našli skrite tudi v kesonu tovornjaka

V zadnjih dneh so ob južni meji policisti ujeli 35 ilegalnih migrantov. Na Obrežju so včeraj pregledali kamion bolgarske regstracije. Na kesonu so našli skrite štiri Pakistance, ki so jih policisti po postopku vrnili na Hrvaško.

Policisti pa so prestregli tudi enaintrideset ilegalnih migrantov, ki so prešli našo južno mejo peš. Ilegalce so ujeli n aobmočju krajev Dolenja Podgora, Otok pri Vinici, Tanča gora, Podturn pri Dolenjskih toplicah, Trebnje, Mirna, Grmovlje in Loče. Postopki z enajstimi Maročani, devetimi Iračani, šestimi Afganistanci in petimi Alžirci še niso zaključeni.

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine