6.3 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Devet migrantov skritih med tovorom

Na  mejni  prehod  Obrežje  je  8. 5. na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega  vozila  srbskih  registrskih  oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo  in  pregled tovornega vozila, kjer so v tovornem delu našli štiri državljane  Afganistana,  ki  so  se  skriti med tovorom poskušali izogniti mejni  kontroli  in  nezakonito  vstopiti  v Slovenijo.

9. 5. so v tovornem vozilu srbskih registrskih oznak odkrili še pet tujcev, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Nezakoniti prehodi državne meje

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje med 8. 5. in 11. 5.  na  območju  Dolenjega  Kronovega,  Preloke  in Gorjancev  izsledili in prijeli  sedem tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki  s  petimi  državljani Maroka in dvema državljanoma Libije še niso zaključeni.

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine