10.9 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

Celjski gradbenik ponudil svoje stroje in delavce za reševanje prizadetih krajev

 

Piše: Andrej Žitnik (Nova 24TV)

 

Iz kriznega štaba celjskega odbora SDS so sporočili, da se pripravljajo na konkretno pomoč sodržavljanom. Celjski gradbenik in član odbora je ponudil svoje delovne stroje in delovno silo za reševanje prizadetih krajev.

Včeraj se je sestal krizni štab MO SDS Celje in se glede na stanje, ki so ga povzročile katastrofalne poplave v večjem delu države, pripravil na konkretno pomoč. Kot odgovorni in solidarni državljani so pripravljeni pomagati na več načinov in po najboljših močeh, da se omilijo posledice.

Stopili so skupaj in vse sile usmerili v solidarnost in pomoč. Kot prvi iz Mestnega odbora SDS Celje je gradbenik Uka Jašari že dal na razpolago svoje stroje, in sicer trije stroji in dva tovornjaka, seveda tudi delovno silo v krajih Mozirje, Ljubno in Nazarje.

Na svojem FB-profilu je tako je tako zapisal:

(Foto: posnetek zaslona FB)

 

Tudi preko Karitasa. Humanitarnim organizacijam bodo dostavljali potrebščine, dokler bo to potrebno. Članice in člani ter podporniki danes pomagajo v knjižnici Celje pri selitvi knjig, katere je bilo potrebno umakniti zaradi preteklih vremenskih pogojev. Jutri, 8. avgusta, naprošajo vse članice in člane ter podpornike, da med 16. in 18. uro na sedež stranke SDS Celje, na Kocenovi 4 v Celju, prinesejo predvsem tekočine in živila z daljšim rokom uporabe. Od tam bo naprej oddano na lokacijo, ki je določeno kot zbirni center. O vseh nadaljnjih korakih bodo obveščali še naprej.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine