9.6 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Objavljen je javni natečaj za oblikovanje uniforme slovenske predstavitve na Expo 2020

Piše: SPIRIT Slovenija

Ljubljana, 12. april 2021 – Javna agencija SPIRIT Slovenija, ki je nosilka organizacijske in vsebinske izvedbe slovenske predstavitve na svetovni razstavi Expo 2020 v Dubaju, je objavila javni natečaj za izbiro uniforme osebja, ki bo sodelovalo na slovenskem paviljonu. Javni natečaj je odprt do 10. maja letos. 

Slovenija se bo na Expo 2020 v Dubaju predstavila z lastnim paviljonom, ki prve obiskovalce tega dogodka že navdušuje z izvirno in svežo podobo. Pripoved o deželi, ki predstavlja zeleno srce napredne Evrope, bodo nadgradili številni dogodki, ki se bodo na našem paviljonu zvrstili med 1. oktobrom letom in 31. marcem prihodnje leto.

foto: Expo 2020

Nepogrešljiv del celovite predstavitve naše države bo tudi usklajena podoba osebja, ki bo skrbela za izvrstno podporo in počutje gostov v Dubaju. Pri ustvarjanju uradnih oblačil slovenske predstavitve na Expu 2020 želi agencija izkoristiti vrhunsko znanje in ustvarjalni potencial slovenskih oblikovalcev tekstilij, zato so jih k sodelovanju povabili z javnim natečajem. Natečaj bo odprt do vključno 10. maja letos, zatem pa bo komisija, v kateri bodo poleg predstavnikov naročnika sodelovali tudi predstavniki izobraževalnih ustanov ter Protokola Republike Slovenije, opravila presojo in ocenjevanje prispelih predlogov.

Izbrana rešitev bo nagrajena s finančno nagrado v višini 5.000 evrov in priložnostjo za promocijo linije uniform na največjem svetovnem dogodku tega in prihodnjega leta.

Vsebina javnega natečaja je na voljo na tej povezavi.

Več o slovenski predstaviti na Expo 2020 v Dubaju je na voljo tukaj.

Zadnje novice

Sorodne vsebine