10.8 C
Ljubljana
sreda, 19 maja, 2021

Ob prihodu policistov na kraj dogodka je bila ena oseba že pokojna, druga poškodovana

Dne 28. 3. 2019, ob 2.35 uri so policisti ugotovili, da je neznani storilec poškodoval steklo na gostinskem lokalu v Mariboru. Na kraju so policisti in kriminalisti, ki opravljajo ogled kraja uradno pregonljivega kaznivega dejanja. Pri tem nobena oseba ni bila poškodovana, nastala je le premoženjska škoda.

Motiv za dejanje in višina škode zaenkrat nista znana. Ko bomo z ogledom in z zbiranjem obvestil zaključili, vas bomo obvestili o ugotovitvah.

Danes, ob 8.50 uri je bil OKC PU Maribor obveščen, da v kraju Spuhlja, na območju Policijske postaje Ptuj, potrebujejo pomoč policistov in reševalcev, ker naj bi bile na tam dve osebi potrebne pomoči.

OKC je takoj na kraj napotil policiste in reševalce. Policisti so po prvih zbranih obvestilih ugotovili, da je na kraju ena oseba pokojna in ena poškodovana. Na pokojni osebi so opazili sledi nasilja. Na kraju so bili tudi reševalci, ki so poškodovani osebi nudili pomoč. Zadeva se je dogajala v zasebnem prostoru tako, da druge osebe, po do sedaj zbranih podatkih niso bile ogrožene.

Zaradi tega so kraj dejanja zavarovali in omejili gibanje, da se bodo opravila potrebna preiskovalna dejanja. O ugotovitvah vas bomo obvestili po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih.

Vir: Policijska uprava Maribor

Zadnje novice

Sorodne vsebine