21.2 C
Ljubljana
petek, 21 junija, 2024

Neprevidni turisti: torbico in nahrbtnik pustili kar na zadnjem sedežu, zlikovec je priložnost izkoristil 

Piše: C. R.
Policist PP Bovec so včeraj, 5. oktobra popoldne, na makadamskem parkirišču blizu  razgledne  točke  slapu  Boka  na  Bovškem obravnavali vlom v osebni avtomobil  znamke  Volkswagen,  švicarskih  registrskih  številk.  
Izkazalo se je, da so neprevidni turisti ravnali precej lahkomiselno, saj so se očitno ustavili za nekaj minut, pri tem pa pustili torbico in nahrbtnik kar na sedežu avtomobila. S tem pa so dali odlično priložnost nepridipravom. Idilo jim je tako pokvaril zlikovec, ki je priložnost izkoristil, razbil steklo na vratih, pograbil torbico in nahrbtnik ter seveda pobegnil. Za to ni potreboval kaj dosti časa, saj takšno tatvino izvrši v manj kot pol minute. Še posebej, če v bližini ni prič.
S tem dejanjem je bila oškodovancema iz Švice povzročena skupna materialna škoda za približno 800 evrov. Okoliščine kaznivega dejanja bovški policisti še preiskujejo in bodo po  zaključku  preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici. Kar seveda ne bo olajšalo sitnosti, saj je dolgoprstež odnesel tudi osebne dokumente ter bančne kartice.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine