12.5 C
Ljubljana
sreda, 29 marca, 2023

Možje postave spet hladili razgrajače

Piše: C. R. 

Zima gor ali dol, razgrajači so bili ta vikend spet v polni formi. Možje postave so jih morali kar nekaj pospremiti na hladno.

Policiste  PP  Trebnje  so v petek zvečer poklicali na pomoč iz gostinskega lokala  v  Trebnjem,  kjer  naj  bi pijan moški nadlegoval osebje. Pokazalo se je, da to drži, saj se 34-letni kršitelj tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval ukazov, zato  so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v  prostore za pridržanje. Zaradi kršitev javnega reda in miru so mu izdali plačilni nalog.

V nedeljo ob 1.34 pa so policisti posredovali v gostinskem lokalu v Kopru, kjer je javnired  kršil  45-letni  moški. Tudi pri njem je bil izveden podoben postopek, saj se kar ni hotel umiriti, zato so ga odpeljali v začasni azil, dokler mu maligani ne bi uplahnili. Seveda sledijo položnice za prekrške.

Enega grešnika pa so minuli konec tedna obravnavali kar dvakrat. 47-letnik je v petek pod  vplivom  alkohola  in prepovedanih drog vznemirjal   prodajalke  ene  od  celjskih  trgovin  in  goste  sosednjega gostinskega lokala. V soboto pa je javni red in mir kršil še v gostinskem lokalu v središču Celja. V  obeh  primerih  so  ga  pridržali  do  streznitve in mu izdali plačilna naloga.V  soboto  so  alkoholiziranega  kršitelja  obravnavali  tudi na Ravnah na Koroškem.  38-letni  občan  je  javni red in mir kršil v gostinskem lokalu, kjer   se   je   znašal   nad  zaposlenimi,  ki  mu  zaradi  vidnih  znakov alkoholiziranosti niso hoteli postreči alkohola.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine