12.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 26 septembra, 2022

Ubijem jato, da rešim ptico (ki bo zame volila)

Piše: Gregor Preac

Že prva reakcija po objavi Bidnovega načrta »8-letne poti za pridobitev državljanstva« v ZDA je ta, da se iz Gvatemale proti Mehiki in ZDA zdaj vali velikanska kolona 10.000 ilegalnih migrantov, ki ne bo zadnja! ZDA imajo neverjetnih 11 milijonov ilegalnih migrantov. Od leta 1998 do danes je na mehiško-ameriški meji umrlo okrog 10.000 migrantov. Od avgusta 2015 do danes je na povabilo Angele Merkel 40.000 ljudi utonilo v Sredozemlju!

A Merklova in Biden imata agendo: pridobiti še cenejšo delovno silo pa čim več novih volilcev. Ne zanimajo ju posledice, anomalije, podvojen kriminal, sociologija. 11 milijonov novih državljanov ZDA bo torej 3 odstotke več prebivalstva, 5 odstotkov več volivcev. V 330-milijonskih ZDA črnci predstavljajo 13,5 odstotka, Hispanci in Latinskoameričani pa 18,5 odstotka prebivalstva. Črnci v 80 odstotkih volijo demokrate, prav tako novi državljani iz Mehike in srednje Amerike.

Biden ukinja kopico protimigrantskih uredb predhodnika Trumpa, rad bi združeval družine migrantov, sprostil priseljevanje iz Mehike in islamskih držav, a vse pod propagando, da ukinja »nečlovekoljubne« odredbe, ki nimajo ne smisla ne učinka. A se v bistvu samo vrača na predtrumpovski sistem, ki je v dveh desetletjih ZDA pridelal neverjetnih 11 milijonov ilegalnih (nedokumentiranih) migrantov.

Z ilegalnimi migranti iz Mehike in južneje, ki so cenejši celo od getovskih črncev, se položaj črncev jasno zadnjih 30 letih ni popravil; v bistvu je dela zanje vse manj, drog in zaporov pa vse več. Kar 36 milijonov Američanov je na pogruntavščini demokratov – kuponih za hrano; od tega črncev in mulatov četrtina, torej dvakrat več od deleža v družbi.

BLM (Black lives matter), črnske gete in Antifo potem demokrati izkoristijo za sejanje kaosa proti Trumpu, ropanje, požiganje, podiranje kipov, za teroriziranje mest s socialističnimi komunami, z zahtevami po ukinitvi policije. Pa FBI ne preiskuje demokratov za protidržavno dejavnost, veleizdajo.

Ni naključje, da je kaos BLM ravno pred volitvami. Tisti, ki spodbujajo nasilje, obtožijo Trumpa, da razdvaja ljudi. Tako deluje danes demokracija tudi v Sloveniji! Tudi ni naključje, da na Kapitolu ob protrumpovskih demonstracijah ni dodatnih varnostnikov in policije. Pa FBI ne preiskuje, čemu ni bilo dodatne varnosti, temveč ali je Trump protestnike pripravil na zavzetje Kongresa. Prav sitkomovsko, telenovelsko, prepričljivo za (slovenske) večinske medije.

V Sloveniji za stalni pritok migrantov z Balkana, iz Afrike, islama, za združevanje družin, kar potem zelo obremeni socialo, spremeni demografijo predvsem majhnih občin, poskrbi za nove volivce za lokalne in evropske volitve, čez desetletje tudi parlamentarne volitve, skrbi levica. 200.000 priseljencev v zadnjem desetletju. Volijo Cerarjeva kvota Eritrejcev, vahabiti, Bošnjaki, Albanci za slovensko domoljubje in kulturo ali za levičarsko proislamsko in promigrantsko socialo? Migranti z Balkana volijo za Balkan in levico!

V opuščeni vojašnici v Kentu v Veliki Britaniji je med 400 migranti zdaj tretjina obolela za novim koronavirusom, pa se logično vprašaš, ali po ameriških, nemških, francoskih, grških taboriščih pa v taborišču v Bihaću, od koder migranti prihajajo v Slovenijo, ni podobno. In si za slovenske večinske medije zlonameren, islamofoben, rasist … Jure Poglajen, ki je mafiji »človekoljubno« (ne)posredno pomagal v trgovini z ljudmi, ko je iz Turčije v Grčijo spravljal čolne z migranti, ki so zdaj mrtvi, v taboriščih, v mrazu, bolni, na drogah, v prostituciji, pa je bil 2015 Delova osebnost leta.

Zraven je še milijon absurdov EU, ki jim kot članica čredno sledi tudi Slovenija: aplikacija, potrdilo namena potovanja, potni list, drag test ali karantena, da se lahko vrnem domov. Ok, sprejemam, a ilegalni migrant Pakistanec, Afganistanec, Afričan, musliman ničesar od tega ne potrebuje in ne bo kaznovan, če krši vse zakone, predpise. Ves ta cirkus za ptico, ki ne bo pela! Ki bo za bodečo žico, na ‘food stamps’, v ječi, v getu! A bo volila!!!

Gregor Preac je pisatelj, publicist, novinar in svetovni popotnik, znan tudi po svojih kritičnih stališč do migracij.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine