16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Svetovni prvaki v zapravljanju priložnosti

Prejšnji teden je Janez Janša na Twitterju izrazil podporo predsedniku Trumpu na novembrskih volitvah. Kaj hujšega, vseh slovenskih petdeset odtenkov rdeče in še globalistična druščina za povrh je zblaznelo, češ da se Janša vmešava v ameriške volitve.

 

Ker je to kakor nedopustno ali nekaj. Za začetek, Janša se ni vmešaval v ameriške volitve, ampak je samo izrazil podporo kandidatu, s katerim imata podobne politične poglede. In kot drugo, pa kaj potem, če mu je izrazil podporo? Saj je tudi Levica izrazila podporo propadlemu Bernieju Sandersu, pa se nihče ne vsaja, da je to nedopustno vmešavanje. Slovenski levičarji so se kar prehitevali pred leti, kdo bo izrazil več podpore levičarju Ciprasu na grških volitvah. Vsa leva in globalistična druščina je podpirala Zaeva v Makedoniji in Trzaskowskega na Poljskem, nasprotnike Orbána na Madžarskem in tako naprej. Ob naših volitvah pa je predsednik evropskega parlamenta levičar Schultz izrazil podporo SD ali pa ruski veleposlanik Karlu Erjavcu in se tedaj načelni levičarji niso nič zmrdovali. Sicer pa je komično, kako se v teh dneh levičarji delajo, kakor da jim je kaj do dobrih odnosov z ZDA. Kadarkoli so na oblasti, njihovi ministri letajo v Rusijo, na Kitajsko in v bratske neuvrščene, ZDA pa se izogibajo kot hudič križa, da se človeku zdi, kot da smo še vedno del Kominterne. No, v glavah levakov to še vedno smo in prav zato so tako zakrulili, ko je Janša podprl Trumpa. Groza, Janša gradi odnose z ZDA. No, ZDA so naš glavni vojaški zveznik, pa če je to komunardom všeč ali ne. Ljudje so to potrdili z ustavno večino na referendumu in zato je treba graditi odnose z njimi. In odnosom ob rob, v Beli hiši že štiri leta živi prva dama, ki je naše gore list. Vsaka država, ki bi imela takšno priložnost, bi jo izkoristila do amena. Mi pa smo to priložnost ne le popolnoma zanemarili, ampak smo se iz Melanije in predsednika Trumpa še na vse kriplje norčevali in ju žalili. Slovenci smo res posebna sorta, svetovni prvaki v zapravljanju izrednih priložnosti … 

Mi pa smo to priložnost ne le popolnoma zanemarili, ampak smo se iz Melanije in predsednika Trumpa še na vse kriplje norčevali in ju žalili.

Zadnje novice

Sorodne vsebine