9 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Pavel Ferluga: Endemična pan-psihopatologija socializmov

Covid19 pandemija ni le ena prvih bolj obsežnih form pandemične okužbe, ampak je še ena, ki je še bolj skrivnostna in selektivna. Okužba je neobvladljiva in je karakteristika VSEH Socializmov (tudi teokratskih, poleg ateističnih), z vsemi vejami enoumnih človeških anomalij, začenši z LGBT, feministk, trans- itd. ter manjših povsem odpadnih skupin, ki so povezane v raznih odtenkih z maso te pandemije (ANTIFÁ, MAO, TITO, Kombinatke, Kmeri, Che Guevara, pseudo-kultura in podobne skupinice v svetovnem obsegu etc. etc., pri nas obilica »nevladnih« ustanov, ki masovno visijo na državnem proračunu). Vsem je skupni imenovalec družbena LEVICA, s karakteristikami zagonetne virusno-politične okužbe nasilnega »ECO-ENOUMJA«.

 

Namen tega vzpona psihične deviacije, je uničenje ustaljene civilizacijske evolucijske prakse, ki ima svoj izvor arheološke pradavnine, v nenehnih poskusih delitve na slabe in dobre prakse v razvoju vrste »Homo sapiens-a«. Dokler je bila »selektivnost« teh praks v ravnotežju, se je le stežka usmerjalo v civilizacijski razvoj družb, s prevlado dobrih praks, ki so se razvile v t.i. tendenčno nenasilnem DESNEM polu družbe, torej v PLURALIZMU nenasilnih idej in mitov, ki ima še danes težke probleme preživetja pri vztrajanju uveljavitve pretežno dobrih praks. Ne smemo pozabiti, da se pojavljajo tudi pri nas, posebno v zamejstvih in v deželah zahodnih držav, ki niso okusile praktičnega komunizma, posamezniki, ki veljajo za nekomuniste, potrjujejo pa povsem lažen »socialističen agitprop«, da je »nacionalizem« skrajno desni ekstremizem.

Postavimo enkrat za vselej to Stalinovo manipulacijo z nacionalizmom (po naše »narodnjaštvom«), na njeno izvorno misel in to je LAŽ . Narodnjaki (nacionalisti) so bili pri nas n.pr. TIGRovci in vsi posamezniki, ki so imeli močno narodno zavest (nacionalno), niso pa prešli v njegovo skrajnost ŠOVINIZMA, ki je tako karakterističen prav v nacional-socializmu nemškega in italijanskega porekla, prvotno zaveznika internacional-socializma. Ta dva socializma (torej vedno LEVICA) sta bila znana po dejstvu, da sta bila tudi dokaj tolerantna do lastnih skrajnih narodnjakov (šovinistov), so pa bili genocidni do vseh ostalih drugačnih jezikovnih skupin v sklopu njih meja in v svetovnem merilu. To neskladje z realnostjo je še danes ne le tolerirano, ampak celo prepričljivo sprejeto od nešteto uglednih intelektualcev, ki niso okusili metodologije socialističnih diktatur ENOUMJA, ali so sami del vesoljne levice. Marsikdo se pojavi celo na pro-zahodnih televizijah in brani to eklatantno floskulo agitpropa (zadnjič smo imeli priliko poslušati znanega tržaškega pisatelja Marija Čuka na NOVA24TV v rubriki Metoda Berleca »Beremo«, kjer je zagovarjal, v zaključnih besedah, prav ta doneč Stalinov hladno-vojni NESMISEL, kjer je prepričano istovetil narodnjaštvo (nacioanlizem) z nestrpnim ŠOVINIZMOM. kot bi ne obstajal strpni nacionalizem ali narodnjaštvo nacionalne zavednosti tipa upornega TIGR-a in podobnih.

Manko, ki je tipičen, kot sem že poudaril, pri zahodni intelektualni publiki, ki ni poskusila skrajne fizične nestrpnosti tudi internacional-socializma, poleg nacifašizma. V tem se razlikujejo »Višegrajci« od ostale EURO desne sredine, ki sprejema »mučeniški sindrom« v krščanskem duhu, kot vrlino. Žalostno je, da take lažne »markacije« so celo preslišane od večine »desnih sredincev« v svoji prepričanosti, da spada tudi LEVICA v demokratični kontekst, kar je povsem pohabljajoče, saj imamo konkretne primere nasilja, ki to nesprejemljivost neizpodbitno potrjuje! Prava DESNICA ni nasilna in nesprejetje LEVICE (Ni nenasilne levice) v hram demokracije je bolj kot upravičeno. Razumem sicer, da je politično taktiziranje upravičeno pri soočanju z levim polom, ampak to bi moralo biti s »figo v žepu«, ker edino ta način levica »razume« pri tehtanju možnosti prevlade pri prevzemu oblasti. Desnica, na žalost,.ima tolerančno nagnjenje do njene sredine, ki kljub izkušnjam, naseda vedno nelojalni levici pri prevladi situacije, kljub priznanju zavajanja zločinske metode pohotno prevladujočih »deklaraciji«, ki zapečatijo »status quo« v prid levice.

Vzeto z vidika svetovnih razsežnosti je danes bolj kot nevarno stanje za svetovni konflikt, ker leve države vzhodnega bloka ne odstopajo od nasilnega imperativa, ki jim je zakon za prevzem totalitarne oblasti (Kitajska, Sev. Koreja, Belorusija in veliko drugih levih vlad azijskih regiji). Tudi pravoslavna Rusija z »novim« carjem Putinom je hibrid v prid leve konstelacije (saj podpira Lukašenka), ki bo v morebitni zmagi levice, motiv neskladnosti s teokratskim socializmom Islama in tako naknadni motiv nadaljevanja sporov med trenutnimi zavezniki teokratskega in ateističnega socializma s »poprom« ponovnega rojstva NACIONAL-socializmov. Bo bil dosedanji Zahodni mazohizem zmožen uporabiti večjo vojno moč nasilja za prevlado nevarnosti totalitarne pandemije zločinskih Socializmov? Vsak dvom je povsem upravičen, glede na potek dogodkov lažnega begunstva »teokratskega socializma« v Evropi, ki hromi zavezništvo NATA in prenaša vso odgovornost na moč ZDA.

Dileme so skrajno pohabljajoče za zahodno civilizacijo. Socializmi so sad NECIVILIZACIJE s prevlado diktatorskega nasilja !!! Ne zatiskajmo si oči ! In njih glavni mazohistični zaveznik je t. i. »desna sredina«. Tudi v ZDA se prebuja nestrpnost levosučnih »demokratov«, ki daje odpustke prvenstveno črnopolti drhali, ki je pravo nasprotje temnopoltim demokratičnim republikancem. Masovni ropi in nasilje Črno-belih »demokratov« je pravo nasprotje klasične ameriške demokracije, ki je prava smer Trump-ove sedanje politike, ker je zaznala veliko nevarnost vzhodnih diktatur s primesjo katalitičnega islamskega fundamentalizma.. Upanje civiliziranega sveta je močna in zmagovita ameriška demokracija, ker tudi obstoj starega EURO-kontinenta bo odvisen od njene moči, pod pogojem spoznanja pohabljajoče politike »jedrne Evrope« z »dogovori« tipa Marakeške deklaracije ! Bomo zmogli ???

Zadnje novice

Sorodne vsebine