20.4 C
Ljubljana
sreda, 24 julija, 2024

Klečanje pred divjaki in razbojniki kot znak solidarnosti in kesanja? Umaknite se, ker bom bruhal!

Kaepernick* stil klečanje je očitno postala dnevna moda vseh, ki sovražijo zahodno civilizacijo in belo raso. Indoktrinacija medijskega mainstreama, da bi bil svet brez belcev, ki ima neskončno krivdo za vse slabe stvari v zgodovini, boljši, očitno deluje.

Zadnji med njimi, ki se je uklonil zahtevam progresivnih, je kanadski premier Justin Trudeau. V podporo protestom v ZDA, ki jih je sprožil pokojni črnski karierni kriminalec George Floyd, je na shodu v Ottawi kot eden prvih svetovnih voditeljev, če ne prvi, pokleknil. A je doživel hladno prho. Ker se je nekoč na neki zabavi preoblekel v črnca, kar naj bi bilo rasistično, so mu nekateri žvižgali. Sramota ni mogla biti večja.

Surealistični prizori so se začeli v ZDA. Črnci, Antifa, demokratski politiki in levičarski aktivisti so začeli divjati potem, ko je Floyd umrl med policijskim postopkom. Floyd, ki ima zajetno kartoteko in zavidanja vredno kariero kriminalca, se je upiral. In ležeč na tleh s policijskim kolenom na vratu umrl. Zdelo se je, da je samooklicana pravičniška elita samo čakala na tak dogodek, da je lahko pritisnila na gumb in drhal se je vsula na ceste. Za njih naj bi bil to dokaz, da je v ZDA ukoreninjen »sistemski rasizem«. Kdor želi, naj si TUKAJ prebere uradno statistiko ministrstva za pravosodje, kdo stori več zločinov. Sami se boste prepričali, da dejstva za nasilneže in njihove podpihovalce sploh ne štejejo. In očitno je, da bodo tudi Floydovi sorodniki imeli nekaj od tega, saj so vsaj trije družinski člani na spletni strani za doniranje GoFundMe odprli račune. Samo na uradnem spominskem skladu je po poročanju TMZ doniralo 300 tisoč oseb, do zdaj so zbrali 14 milijonov dolarjev, ki bodo šli neposredno v žepe Floydovih. Svoje sta pristavila še Bridgett Floyd in v imenu 6-letne Gianna Floyd Tiffany Lee.

Divjanju, plenjenju, razbijanju, uničevanju in požigom niso sledile obsodbe uličnega nasilja. Za medijski mainstream je bilo logično, da so proteste podprli in jih opravičevali, saj že vsaj od začetka tisočletja podžigajo mantro, da morajo belci plačati za grehe svoje civilizacije. Ampak da to počno policisti in njihovi nadrejeni, človeka sili na bruhanje. Če kdo meni, da se bodo čete krvavih in od požigov črnih rok ustavile, se moti. Ne gre za običajni prevrat, ampak za poskus, da se pod krinko antirasizma in liberalizma izpelje zla zarota uničenja zahodnega sveta. Zastrupljanje o krivdi belcev je bilo tako učinkovito, da je večina kar paralizirana. Le majhna peščica pogumnih se je v ZDA z orožjem v rokah postavila pred svojo lastnino, da jo brani. Na policijo se očitno ne morejo zanesti, saj pred divjaki kleči in prosi odpuščanja. Kaj, za božjo voljo, ima današnja policija s Kunto Kinte?

Zanimivo je, da je Kaepernickov način klečanja enak pokleku vitezov pred božjo milostjo. Medijski mainstream že govori in prepričuje, da je tako klečanje simbol boja proti rasizmu. Očitno gre propaganda v smeri, da pogoltne in se izniči vse, kar je bilo zahodnjakom v preteklosti svetega. Samo spomnite se, kako je LGBT skupnost ugrabila simbol mavrice. Marsikomu se je ta čudovit naravni pojav od takrat naprej zagnusil.

Zlohotnost neskončnih majhnih nasilnih konfliktov, ki jih progresivni netijo po zahodnem svetu, utegne prerasti v vsesplošno kataklizmično vojno svetov. Človek se ne more znebiti občutka, da vse njihove zahteve gredo natančno v to smer; zahodnjakom ukrasti preživetje. Luka Mesec temu pravi revolucija in napoveduje, da so dnevi šteti. Piše, »le na njihovo igro nasilja ne smemo pristati«. Seveda, kako smo lahko na desni tako slepi, da ne vidimo, kako črnci in Antifa po ulicah nosijo rože. Trgovin pravzaprav ne ropajo, ščitijo jih, mar ne? Tudi požiganje cerkva je namenjeno »osvetlitvi«, paranje trebuhov z noži pa je pravzaprav kirurški poseg, da se odstrani desničarsko tkivo? Hvala, Mesec, res hvala, da nam tako odpiraš oči. Kako neki smo lahko tako slepi. In najboljše, da namesto Labelle uporabljamo Uhu, kajne? In boste zadovoljni.

Norijam onstran luže ni videti konca. Psihopatska washingtonska županja Murile Bowser se je odločila, da bo območje pred Belo hišo preimenovala v Black Lives Matter Plaza; po gibanju BlackLivesMatter, ki se spogledujem podobno kot Antifa, s terorizmom. S tem je divjake spremenila v junake in mučenike. Kar Borisa Vaseva, »doktorja« za palestinska vprašanja na javni RTV hiši, vprašajte, po komu dediči terorista Arafata najrajši poimenujejo ulice ali trge. Nikakor ne po znanstvenikih, pesnikih in zgodovinskih osebnostih, ampak po tistih, ki v samomorilskih napadih ubijejo največ ljudi. To je ni samo šola sovraštva, to je korporacija zla. Vsem tem skupinam je podobno to, da teror in nasilje uporabljajo za dosego nadzora ne samo dejanj, ampak tudi mnenj drugih. Njihov cilj je, da poteptajo pravno državo in naredijo zahodni svet neobvladljiv. Vsako nasprotovanje, tudi policijsko, je označeno za rasistično ali fašistično. Medijski mainstream nam slika podobe, da je to boj za pravičnost. Ampak če je pravičnost razbojniško uničevanje lastnine in življenj tistih, s katerimi se ne strinjaš, potem hvala za tako pravičnost. Vsaj vemo, kakšno prihodnost nam rišejo. In takih osebkov z ulice Brestov, ko se še Freddy Krueger zdi Hello Kitty, bi se morali vsi bati.

*Colin Kaepernick je nekdanji igralec ameriškega nogometa pri San Francisca 49ers, ki je leta 2016 med igranjem ameriške himne klečal in tako protestiral proti domnevnemu rasizmu v ZDA. 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine