12.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

[Video] V ŽIVO: Ne spreglejte danes ob 20.10 oddaje Pogovor s predsednikom vlade

Spoštovane gledalke, spoštovani gledalci. Na Novi24TV s ponedeljkom pripravljamo novo oddajo V ŽIVO: Pogovor s predsednikom vlade. Gost oddaje bo predsednik vlade Janez Janša, ki bo v prvem delu oddaje odgovoril na najbolj izpostavljene teme preteklega tedna, nato pa bomo odprli telefone, da boste premierja lahko poklicali tudi državljani.

V prvem delu oddaje bo predsednik vlade odgovarjal na vprašanja voditelja Aleksandra Ranta. Vsak teden bosta pregledala dogodke prejšnjega tedna, pa najsi bodo to afere, uspehi vlade ali pa krizne razmere doma in po svetu.

V drugem delu oddaje pa bomo odprli telefonsko linijo, da boste lahko predsednika vlade o stvareh, ki vas zanimajo, povprašali tudi gledalci in gledalke.

Vabljeni v ponedeljek, 18. 5. 2020 ob 20.10 k ogledu in sodelovanju v oddaji Pogovor s predsednikom vlade!

Video https://www.youtube.com/watch?v=ql1GBM3TYbg&feature=emb_logo

Nova24TV

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine