2.6 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

(VIDEO) To je jugofil, ki je na protestih v Mariboru vihtel jugoslovansko zastavo! Poglejte, kaj je priznal!

“Če nisem mogel koga dati dol tisti večer, nisem mogel iti spat. Bilo je obdobje, ko sem bil popolnoma zasvojen s seksom,” ponosno izpostavi jugofil in skrajno kontroverzni skrajnež Renato Volker, ki smo ga na protestu v Mariboru lahko videli vihteti jugoslovansko zastavo. Sam zase pravi, da je s seksom obseden homoseksualec in ponosno priznava, da je okužen s HIV-om ter da jemlje zdravila za AIDS. 

 

Za Renata Volkerja verjetno še niste slišali, se pa lahko tokrat poučite, za kako kontroverzno osebnost gre. Sam s ponosom pravi, da je s seksom obseden homoseksualec in ponosno priznava, da je HIV pozitiven in da jemlje zdravila proti AIDSU. Je tudi aktivist LGBT skupnosti. Gre tudi za levičarskega aktivista, ki je na včerajšnjih protestih s ponosom vihtel jugoslovansko zastavo. V njegovem kontroverznem videu lahko tudi preberemo: “Jaz pripravljam “coming out” za moje vnuke. Očitno se ne bo nikoli nehalo.”

“Gospod potrebni” ob tem pravi, da ga “nalepka gej ne zanima niti prav posebej, kar se tega tiče.” Obenem pravi, da je homoseksualec, ki je imel neko obdobje družinskega življenja. In potem, ko je spoznal kako in kaj, se je pač “ne bom rekel prekvalificiral”, ampak je spoznal, da so mu moški bolj všeč kot ženske. Poleg tega pravi, da če ni mogel koga dati dol tisti večer, ni mogel iti spat. “Bilo je obdobje, ko sem bil popolnoma zasvojen s seksom.”

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

 

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

 

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine