4.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 18 oktobra, 2021

(VIDEO) Policista potegnila pištoli in streljala na bežečega voznika v občini, ki je znana po ilegalnih migrantih

Piše Peter T.

Policista sta v vzhodnem predmestju Pariza (v občini Nogent-sur-Marne) streljala na voznika, ki je želel pobegniti. Občina Nogent-sur-Marne je sicer znana po številnih ilegalnih migrantih.

Kot poroča francoski Figaro, ki se sklicuje pa pariško policijsko prefekturo, sta policista streljala na bežečega voznika.

Policista na motorjih sta v torek, 17. avgusta, v občini Nogent-sur-Marne ustavljala voznika v osebnem avtomobilu. Ta ni upošteval njunih znakov, ampak je zavrl, naglo obrnil in zadel enega od motorjev.

Policista sta streljala, dogajanje so posneli potniki v avtobusi v bližini.

Policija je kasneje našla avtomobil in prijela nekega poškodovanega moškega, vendar še ni znano, ali gre za voznika. Prav tako ni znano, kateri narodnosti oziroma rasi pripada moški. Je pa občina Nogent-sur-Marne znana po številnih ilegalnih migrantih.

Policista, ki sta streljala, sta ravnala zelo pogumno, saj sta tvegala, da ju ne bodo napadle levičarske nevladne organizacije, češ da gre za pretirano in nesorazmerno uporabo sile. To se dogaja redno, ko policija ukrepa in uporabi sredstva prisile.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine