17 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

(VIDEO) Objavljamo ekskluziven posnetek vloma migrantov v bežigrajsko slaščičarno!

Nova24TV je pridobila ekskluzivne posnetke ropa znane bežigrajske slaščičarne, iz katere sta vlomilca arabskega videza poleg telefonov in alkoholnih pijač odnesla tudi 30-centimetrski nož. Lastniku sta povzročila za 1.200 evrov škode, Generacija identitete pa se je ob dogajanju vprašala, ali bomo morali po vzpostavitvi prvih vaških straž na hrvaško-slovenski meji vzpostaviti še ulične straže na ljubljanskih ulicah?

 

Nova24TV je pridobila ekskluzivne posnetke nadzornih kamer, ki so v noči z nedelje na ponedeljek zabeležile, kako sta dva moška arabskega videza vdrla v slaščičarno za Bežigradom v Ljubljani, pri tem pa sta odnesla dva mobilna telefona, alkoholne pijače ter še nekaj malenkosti. Po naših informacijah škoda znaša 1.200 evrov. Na videoposnetku je jasno razvidno, kako sta moška arabskega videza prejšnjo nedeljo zvečer nekaj pred polnočjo prišla pred slaščičarno in se dlje časa pripravljala na vlom skozi vhodna vrata, nato pa so ju nekaj čez polnoč posnele nadzorne kamere, kako sta v notranjost vstopila z nahrbtniki in za točilnim pultom dalj časa odpirala predale ter iskala vredne predmete.

Vlomilca odtujila tudi 30-centimetrski nož
Po naših informacijah sta vlomilca iz lokala odtujila tudi 30-centimetrski nož. Čeprav še ni jasno, ali sta arabska vlomilca ilegalna migranta ali celo azilanta, pa obstaja nevarnost, da bi bila nevarna, ker sta ukradla nož. Po naših informacijah se je v času dogodka v kleti lokala nahajal tudi lastnik, ki pa ni slišal hrupa v svoji pisarni. Le vprašanje je, kako bi se odzvala vlomilca, če bi ju pri njunem kriminalnem dejanju zalotil lastnik.

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine