10.8 C
Ljubljana
sreda, 19 maja, 2021

Tako se Marjan Šarec s svojimi inšpektorji spravlja nad državljane! Če brezplačno pomagate sosedu, vas finančna policija krepko kaznuje!

Jože Povšič iz okolice Trebelnega na Dolenjskem je na Facebooku objavil: “Ker sem pri svojem prijatelju Jožetu pomagal brezplačno postaviti opaž in namestiti nazaj streho na njegovi 40 let stari hiši, me je gnila država kaznovala s 1000 evri kazni.”

 

Zapisal je še, da na izrečeno globo nima možnosti pritožbe, s prijateljem Jožetom sta namreč v sorodu, v četrtem kolenu, in mu kot takšen po obrazložitvi “finančnih policajev” ne sme pomagati.

Zapis je naletel na velik odmev in začudenje, Povšič pa je dodatno še pojasnil: “Finančna policija je sestavljena v ekipi 4 mož v čeladah in s piloštami.” S kombija so opazili hišo brez strehe in se ustavili ter jih dobesedo obkolili, legitimirali in nato njega, ker je z Jožetom “šele v 4. kolenu v sorodu, kaznovali s 1000 evrov globe”.

Povšič je objavil tudi dokazila, ki jih objavljamo v nadaljevanju. Dodajmo še, da so številni inšpektorji, tudi nekdanji, danes pa upokojeni, po ustanovitvi Šarčeve stranke LMŠ pristali prav pri njem.

Ker Marjan Šarec pospešeno polni državno blagajno, da jo nato z različnimi bombončki lahko tudi pospešeno prazni, je nedvomno res, da imajo t. i. finančni policiji takšno naročilo prav z vrha vlade.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine