4.5 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

Tako je slavni kuhar Salt Bae pital partnerko Damijana Jankovića Ursulo Gawish z več sto evrov dragim mesom!

Po zaslugi globoke države, ki družini Janković omogoča, da je nad zakonom, njeni člani še naprej živijo na veliki nogi. Partnerka Damijana Jankovića Ursula Gawish je tako na primer stalna gostja znamenitih restavracij kuharja Nusreta Gökçeja, imenovanega tudi Salt Bae, znane predvsem po svojih visokih cenah. Med drugim jih je namreč v preteklosti obiskal tudi venezuelski diktator Nicolas Maduro in s tem poskrbel za zgražanje svetovne javnosti. Za večerjo v eni izmed njegovih restavracij boste odšteli več sto evrov – po osebi!

Medtem, ko se Damijan Janković tudi po tem, ko so mu odpisali skoraj 29 milijonov dolga, še naprej smili sam sebi, češ, da je tudi sam klavrno končal, pa številne objave članov njegove družine na družbenih omrežjih dokazujejo ravno nasprotno. Iz njih je namreč razvidno, da družina Janković, ki predvsem po zaslugi slovenskih sodišč in fiktivnih upnikov, kljub dolgovom doslej ni izgubila nič zasebnega premoženja, še vedno živi na veliki nogi. Kot primer navedimo, da je partnerka Damijana Jankovića Ursula Gawish na Instagramu objavila videoposnetek, ki prikazuje, kako jo hrani eden najbolj znanih in najdražjih kuharjev na svetu, tako imenovani Salt Bae.

Videoposnetek, ki ga je že maja 2017 objavila Gawisheva, dokazuje, da je zanjo življenje na veliki nogi nekaj vsakdanjega, prav tako, kot za vse ostale člane družine Janković. Prikazuje namreč, kako jo Salt Bae osebno hrani v eni svojih znamenitih restavracij verige Nusr-Et. Pri tem je Gawisheva sprva zadržana, na koncu pa z veseljem poje kos mesa kar neposredno s konice noža.

Partnerica Damijana Jankovića uživala v brezmejnem razkošju restavracije na Mikonosu
Očitno je Gawishevo Salt Bae leta 2017 tako navdušil, da odtlej njegove pregrešno drage restavracije redno obiskuje. Konec avgusta letos je namreč na Instagramu ponovno objavila fotografijo iz restavracije Nusr-Et, tokrat tiste na grškem otoku Mikonos, kjer si je praktično istočasno, ko je bil njenemu partnerju odpisan dolg v višini skoraj 29 milijonov evrov, privoščila z zlatom ovit ´steak´.

Kdo je v resnici Salt Bae?
Pri Salt Baeju gre v resnici za turškega gostinca, kuharja in mesarja Nusreta Gökçeja, ki ga je med spletne zvezde izstrelil video na Instagramu, v katerem z ogromnim nožem reže pečen kos mesa in ga na koncu teatralno posoli. Svojo prepoznavnost je dobro izkoristil, saj se njegova veriga restavracij Nusr-Et, katere začetki segajo v leto 2010, hitro širi po svetu. Tako je dandanes njegove restavracije moč najti že na številnih svetovnih lokacijah, med drugim v Carigradu, Ankari, Bodrumu, Dubaju, Abu Dabiju, Dohi, Miamiju, New Yorku in na grškem otoku Mikonosu.

Za znameniti ´steak´ je potrebno odšteti 300 evrov
Gökçejeve restavracije so znane predvsem po visokih cenah. Za znameniti ´steak´ namreč gostje odštejejo tudi do 300 evrov. Nič cenejša niso niti številna vina, ki jih ponuja, saj se njihova cena giblje okoli 250 evrov. Celotna večerja tako lahko stane tudi do 800 evrov po osebi, kar pomeni, da si je Gawisheva na Mykonosu privoščila obrok, katerega cena je skoraj zagotovo znašala najmanj celotno slovensko neto minimalno plačo. To pa je za partnerico osebe, ki sama zase trdi, da je klavrno končala, nadvse neobičajno.

Pogosto pozira z znanimi osebnostmi
Kljub temu, da je iz potovalnega spletnega portala Tripadvisor razvidno, da Gökçejeve restavracije za tako visoko ceno ne ponujajo dovolj dobrih uslug, pa jih zaradi razvpitosti njihovega lastnika ne glede na to obiskujejo številni znani in slavni. V Gökçejevi hrani je tako v preteklosti med drugim že užival venezuelski diktator Nicolas Maduro in s tem poskrbel za zgražanje svetovne javnosti, saj njegov narod pred lakoto beži iz države. Ob tem Gökçe na Instagramu tudi sicer objavlja različne fotografije, na katerih pozira z znanimi osebnostmi. Med drugim se je tako doslej fotografiral tudi že z najbolj znanima nogometašema na svetu, Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem, ter manekenko Naomi Campbell.

Gökçejeva podoba na majici znane pevke
Še dlje je šla znamenita barbadoška pevka Rihanna, ki se je pred časom na enem izmed dogodkov v avstralskem Melbournu pojavila kar s podobo na majici, ki je upodabljala Gökçejevo pozo med soljenjem mesa. Ta tudi sicer velja za njegov glavni zaščitni znak.

Rajko Golob/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine