28.2 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

Slovenski muslimanski portal Islam.si znova zanika žrtve zaradi nasilnih migrantov, vse to naj bi bile lažne novice – koliko jih bo moralo še trpeti in umreti?!

Muslimanski spletni portal v Sloveniji Islam.si se je znova razpisal o tem, da so lažne novice že nekaj časa vse bolj naraščajoča težava, ter da gre za manipuliranje, ki v ozadju predstavlja nek interes, bodisi zaslužek ali spodbujanje sovraštva do nasproti mislečih. Le kakšen interes je v ozadju njihovega članka, v katerem so obtožili medije, ki pišemo o nasilju muslimanskih migrantov, da smo “fake news”, novice o ilegalnih migrantih muslimanskega porekla, ki po Evropi sejejo smrt, zadajajo udarce in posiljujejo ženske, pa da so lažne?! Še ni bilo dovolj smrtnih žrtev in nedolžnih trpečih Evropejcev? Odgovorni urednik Demokracije in Nova24TV Jože Biščak pa jim je odgovoril, da naši bralci preverijo novice tudi drugje na spletu. “Kot najbrž tudi pri drugih medijih. In presodijo. In se vedno znova vračajo na spletni strani Demokracije in Nova24TV. Temu bi se lahko reklo ‘prosti trg’ novic, vi pa očitno želite centralno planiranje novic.”

Ob tem se omenjeni portal izgovarja, da “islam obsoja vsako nepravično nasilje, četudi je storilec migrant ali begunec”. Res je, da niso vsi islamisti teroristi, a vsi teroristi v Evropi zadnjih treh let, odkar je na staro celino vdrl val ilegalnih migrantov, so islamisti. Preveliko naključje, da bi na ilegalne migrante muslimanskega porekla gledali z zaupanjem. Poleg tega se samo spomnimo dokazov, objavljenih v tujih medijih, ki potrjujejo, da je Cerarjevavlada čez ozemlje Slovenije spustila številne teroriste, privržence, borce in simpatizerje Islamske države, ti pa so nato po evropskih prestolnicah Bruselj in Pariz sejali smrt. In prav vsem je bil skupen islam.

Islam.si piše, da njihova vera obsoja “vsako nepravično nasilje”. Muslimanski migranti nasilje nad Evropejci opravičujejo z Alahom. Potemtakem za njih “nepravično nasilje” sploh obstaja?! A Islam.si se na dejstvo, koliko teroristov je med njimi, ne ozira. Verjetno ciljajo na neznanje svojih ljudi, predvsem žensk, ki jim pogosto omejujejo pravico do izobraževanja, ter jih prepričujejo s sledečo formulo:

Zakaj muslimani naj ne bi bili posiljevalci, omenjeni portal utemeljuje s stavkom: “Islam prepoveduje dotikanje tuje ženske, ki ni v bližnjem sorodu, kaj šele posilstvo!” Več o tem, v kako hudi stiski je v muslimanskem svetu ženska, ki jo posilijo, smo že pisali v članku [Video] Kdo vam laže? POP TV in RTV SLO, ko naslovnico Demokracije primerjata z rasizmom in nacizmom, a naj na kratko povzamemo bistvo: ilegalni migranti prihajajo iz kulturnih okolij, kjer je masakriranje spolovil deklic nekaj običajnega, kjer so poroke s 14- in celo z 12-letnicami nekaj normalnega, in celo iz okolij, kjer je posilstvo v določenih primerih sprejemljivo. To je kultura, kjer so ženske manjvredne in podrejene moški nadvladi. Primer razlage klasičnega islama to potrjuje, za dokaz posilstva ženska potrebuje štiri priče. Dejstvo torej je, da ilegalni migranti prihajajo iz kulturnih sredin, kjer je posilstvo obravnavno drugače kot v naši krščanski Evropi, kjer je nesprejemljivo ne glede na politično opredelitev, posiljena ženska pa ne potrebuje štirih prič, ampak dejanje prijavi policiji, ki to zlorabo tudi resno obravnava.

Ker dekle v strahu za življenje policiji ne želi prijaviti poskusa posilstva s strani migranta v Mariboru, se ta za Islam.si sploh ni zgodil?!
Omenjeni portal nedolžnost posiljevalcev islamskega porekla opravičuje z nedavnim dogodkom, ko naj bi migrant v Mariboru napadel neko dekle in jo hudo pretepel, medtem ko jo je poskušal posiliti. O tem napadu kroži tudi zapis na družbenih omrežjih, ki razkriva, da se je nesrečno dekle rešilo z udarcem v samoobrambi, na pomoč pa so ji pritekli tudi natakarji, saj so slišali krik in jok. Odzvala se je tudi slovenska policija, ki potrjuje, da so “identificirali domnevno oškodovanko”, vendar pa da “prijave ne želi podati”, kar je povsem razumljivo, saj se verjetno boji za svoje življenje in morebitnega obračuna s strani nasilnega migranta, ki jo je, očitno, enkrat že napadel. A ker dekle ne želi prijaviti posilstva, Islam.si to dojema, kot da do tega dogodka sploh ni prišlo.

Še več! Islam.si ne zanika le poskusa posilstva, temveč tudi nasilno znašanje muslimanskih migrantov nad ženskami s pestmi. Kot dokaz, da se to ne dogaja, so objavili fotografijo pretepenih žensk, ki kroži po družbenih omrežjih, ob tem pa zapisali, da gre za fake news, češ da imajo samo takšen make-up, nekatere druge pa naj bi bile poškodovane med aretacijo, ker jih je poškodoval gasilec ali njen partner?!

Islam.si delil nasvete, kako pretepsti žensko: Musliman ji mora zadati nenasilne udarce, s stvarjo, ki je kot paličica
To pa je islamska dvoličnost, ki ji ni para! Samo spomnimo se na članek, ki ga je imel Islam.si na svojem portalu, da je v islamu dovoljeno pretepanje žensk, kasneje, ko so to odkrili novinarji Demokracije in o tem napisali članek, pa so ga umaknili. Čeprav na Islam.si tega članka tako ni več, ga je dovolj dobro povzela Demokracija. Najprej so citirali An-Niso: “Če katera od žena postane nepokorna, jo sprva opomnite, nato se od nje ločite v postelji in če je treba, jo tudi udarite.” Žensko pa je treba pretepati tako, da je moški ne poškoduje. Zadajati ji mora, tako učijo, “nenasilne udarce”. “Učenjaki so rekli, da fizično kaznovanje ne sme biti takšno, ki bi povzročilo poškodbo, tako da udarec mora biti nežen in z neko lahko stvarjo, kot je paličica,” še pišejo na portalu Islam. Več o tem preberite v članku Spletna stran Islam, ki portalu nova24Tv očita nespoštljiv odnos do žensk, uči, da moški lahko pretepa svojo ženo! Kdo je zdaj nor?

Vir: Twitter

Tudi zahteva, da ženska nosi burko, je nasilje: simbol popolnega razčlovečenja ženske
Konec koncev pa je že samo zakrivanje žensk nasilje nad njimi. Da to ni nobena pravljica, smo vse pogosteje priča tudi na ulicah slovenskih mest in krajev. Torej, so ženske, ki nosijo burko, res svobodne? “V Pakistanu in Afganistanu ženske, ki se nočejo zakriti, fundamentalisti napadajo s kislino, ki jim razžre obraz. Napadalci, ki jih privedejo pred roko pravice, so potem na šeriatskih sodiščih po navadi oproščeni, ali pa dobijo mile kazni. V Iranu, ki je bil pred islamsko revolucijo napredna prozahodna sekularna družba, je vsako leto posiljenih in ubitih več žensk, ki si drznejo po mestu kazati svoj preveč lep obraz. Ko v zahodnih deželah zaslišujejo muslimanske posiljevalce, ti večkrat kot razlog za napad omenijo dejstvo, da žrtev ni bila zakrita z burko in si pač niso mogli pomagati. Tudi zahodne turistke v mondenih središčih, kot sta Dubaj in Abu Dhabi, zaradi spolne agresivnosti arabskih moških za lastno varnost nosijo vsaj nikab, če že niso povsem zakamuflirane v burko. Razvidno je, da burka simbolizira popolno razčlovečenje ženske, kot toksična kombinacija simbolike ponižnosti, manjvrednosti in družbene ranljivosti ob sicer javno znani skrivnosti, da gre v resnici za izraz političnega islama,” ugotavlja v svoji kolumni Mitja Iršič.

Tu vas ne bi preveč pogrešali 
Evropa se s prihodom ilegalnih migrantov, ki jim je vsem skupen islam, spreminja v vojno območje. V številnih evropskih mestih z bogato kulturno zgodovino so svarila pred terorističnimi napadi, ravno zaradi migrantov, postala stalnica. Prvak SDS Janez Janša pa je blatenje portala Islam.si o “lažnih novicah” odlično strnil v tvitu: “Kaj če bi šli raje predavat o lažnih novicah in svobodi javnega obveščanja v vam bližnji Iran? Bi bilo bolj koristno, tu pa vas ne bi preveč pogrešali.” Se strinjamo.

J. G./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine