8.3 C
Ljubljana
petek, 14 junija, 2024

Skupaj z novo številko Demokracije dobite zraven tudi brezplačno evropsko prilogo: vse, kar doslej niste vedeli v zvezi z evropskimi volitvami, pa je dobro, da veste

Piše: C. R. 

“Pred nami so evropske volitve, ki bodo pomembno vplivale na našo sedanjost in prihodnost. Na prihodnost naših zanamcev. Na evropsko civilizacijo, ki je zaradi ideoloških zablod, demografije in pretiranih migracij iz Afrike in Azije v temelju ogrožena. Na uredništvu Demokracije smo se zato odločili, da izdamo posebno Evropsko prilogo, ki je priložena redni tedenski reviji Demokracija,” je v uvodniku Evropske priloge, ki jo tokrat lahko dobite skupaj z novo številko Demokracije, zapisal urednik Metod Berlec. 

Kot je zapisal naš urednik, želimo s prilogo slovenske bralke in bralce čim bolj natančno seznaniti z zgodovinskim razvojem Evropske unije, njeno širitvijo, s slovenskim članstvom v EU ter problemi in z izzivi, s katerimi se ta sooča.

“O tem so posebej za to prilogo govorili odlični poznavalci slovenske in evropske politike kot tudi mednarodnih odnosov − od dr. Dimitrija Rupla, dr. Andreja Umka, dr. Andreja Finka, dr. Ernesta Petriča, dr. Žige Turka, dr. Jerneja Letnarja Černiča, dr. Igorja Kovača do naših novinarjev, ki so z različnih vidikov predstavili Evropsko unijo, njene institucije in slovenske liste ter kandidate, ki se na bližajočih se volitvah potegujejo za devet »slovenskih sedežev« v evropskem parlamentu,” je še zapisal urednik Metod Berlec.

Vabljeni torej, da si z nakupom nove številke Demokracije zagotovite tudi brezplačen izvod Evropske priloge, v kateri boste lahko prebrali številne poučne članke, kolumne ter intervjuje.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine