27.8 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

Škandalozno: Vohunka Sove v parlamentarnem Knovsu, šef Sove Rajko Kozmelj pa domnevno ni vedel, da se predsednik vlade Marjan Šarec in lepa N. H. osebno poznata

V aferi Sova glede zaposlitve Nataše H. se pojavljajo nove bizarnosti. Direktor Sove Rajko Kozmelj se dela popolnoma nevednega glede preteklih povezav omenjene osebe s predsednikom vlade Marjanom Šarcem. Sumničavost predsednika Slovenske demokratske stranke Janeza Janše se je izkazala za utemeljeno, saj je dolgoletna sekretarka Marinka Bogolin delovala v dvojni vlogi, kot sekretarka in kot osebna agentka Damirja Črnčeca. To so ugotovili tudi na Knovsu in jo po desetletju dela zamenjali z novo sekretarko komisije. 

Direktor Sove Rajko Kozmelj se je spet naredil popolnoma nevednega. V zadnjem intervjuju za Mladino je dejal, da sploh ni vedel, kdo je ta oseba, oziroma da ni vedel, da N. H. pozna predsednika vlade Marjana Šarca. Trditev temelji na zelo trhlih temeljih, saj obstajajo posnetki na svetovnem spletu, z malo brskanja po aplikaciji Erar pa se hitro ugotovi, da se Marjan Šarec in N. H. več kot očitno poznata.

Sova pa je še enkrat dokazala, da je popolnoma amaterska organizacija, ki deluje na ravni lokalnega kulturnega društva. Sumničavost predsednika Slovenske demokratske stranke Janeza Janše se je izkazala za utemeljeno, saj je dolgoletna sekretarka Marinka Bogolin delovala v dvojni vlogi, kot sekretarka in osebna agentka Damirja Črnčeca. To so ugotovili tudi na Knovsu in jo po desetletju dela zamenjali z novo sekretarko komisije. Slovensko javnost pa je veliko bolj šokiralo razkritje resnice glede dogajanja med N. H. in županom Škofljice Ivanom Jordanom.

Veliko bolj šokantna so dejstva v razmerju župana Škofljice Ivana Jordana, predsednika vlade Marjana Šarca in N. H. Ivan Jordan se je usmilil N. H. v njeni finančni stiski ter ji posodil 10 tisoč evrov. Ker mu denarja ni vrnila, se je lotil raziskovanja ter ugotovil, da se je N. H. zaposlila na Sovi. Po poročanju Požareporta naj bi sledili pritiski podzemlja, povezani s krogom Damirja Črnčeca in Marjana Šarca, ter znameniti prepir med Šarcem in Jordanom na sejmu v Ribnici. Resnica bo hitro prišla na dan, saj bo Ivan Jordan nastopil kot priča pred Knovsom v prihodnjih dneh.

Medijski in drugi spini na račun zdravja so skrajno neprimerni, četudi se jih objavlja “v imenu države”. In bognedaj da bo karma spet the bitch. https://t.co/lcGdtTprBJ

— BojanPožar (@BojanPozar) October 25, 2019

Sova izdaja tajne podatke televiziji POP TV in Planet TV

Vse te podatke bi lahko Sova povezala v celoto ter hitro ugotovila povezanost med Šarcem in N. H. Vendar je Sovi veliko bolj v interesu vohunjenje za opozicijskimi ljudmi ter fantomski lov na ekstremiste. Sovo veliko bolj zanima posredovanje tajnih informacij svoji najljubši medijski tajni hiši POP TV ter njeni medijski agentki Suzani Perman. Ne pozabimo, da je bil zaradi paničnega poročanja POP TV v aferi Tolj sklican Svet za nacionalno varnost, kar je neverjeten precedens v zgodovini samostojne Slovenije.

Raje, kot da bi pojasnil resnico glede zaposlitve N. H., je krog sekretarja za nacionalno varnost v kabinetu predsednika vlade, Damirja Črnčeca, preko druge medijske tajne hiše Planet TV namočil še domnevno snaho bivše predsednice Nove Slovenije Ljudmile Novak glede njene zaposlitve na Sovi. Predsednik vlade Marjan Šarec pa je zaradi živčnosti v zvezi z afero obračunal s predsednikom Knovsa Matejem Toninom ter mu očital, da je njegova juha “postana”.

Jerca Korče svojo laž “prodala” novinarju Reporterja

Svoj piskrček pa je dodala še prva vojakinja LMŠ Jerca Korče z izmišljeno afero o “padanju  glav” ter izdajo tajnih podatkov novinarju Reporterja Igorju Kršinarju. Materiala o tajnem društvu PGC oziroma Sovi zlepa ne bo zmanjkalo, saj oblastniki in vlada Marjana Šarca vsak dan poskrbijo za novo sočno podrobnost glede zaposlitve N. H.

Vir: Nova24TV.si

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine