8.2 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

(FOTOGALERIJA) Šarec spet aktiviral svojo hišno televizijo: POP TV v živo prenaša protivladni protest!

Vse bolj se potrjuje tisto, kar smo ves čas trdili: za protivladnimi protesti stojijo Levica, SD in LMŠ. Šarec je celo aktiviral televizijo POP TV, ki protest prenaša v živo?!

 

V nekaterih slovenskih krajih, med drugim tudi v Ljubljani, se je začel protest proti Janševi vladi. Seveda tudi tokrat ne gre za neko spontano vstajo, temveč orkestrirano akcijo, za katero stojijo Šarčeva LMŠ, Židanova SD in Meščeva Levica. Še več, Socialni demokrati se že predstavljajo kot “prihodnost” – in spet imajo samo en program: da so proti Janši. Zato so na svoji spletni strani objavili novo “predvolilno” geslo DOVOLJ, pod katerim zahtevajo odstop vlade in razpis demokratičnih volitev. Te so bile sicer leta 2018, ko je stranka SD gladko izgubila. Prejeli so le 9,93 odstotkov glasov.

Zagotovo tokrat zgolj floskula, da so proti Janezu Janši, ne bo dovolj. Spomnimo samo, kako se je nazadnje končala zgodba takratne koalicije pod vodstvom Šarčeve LMŠ, ki jih je družilo le to, da so si umislili skupnega “sovražnika”. Vlada je razpadla po dobrem letu in pol, ko je Šarec izdihnil, da ne zmore več. Le nekaj dni pred tem je napovedal, da smo na dolgi rok vsi mrtvi. Če bi ostala takratna Šarčeva vlada, v kateri sta bili med drugim tudi SD in nadkoalicijska Levica, bi bili med to koronakrizo vsi mrtvi že na kratek rok. Dovolj zgovoren je že podatek, da je Šarčeva vlada zaščitne maske poslala na Kitajsko, Slovenijo pa pustila nemilosti s praznimi skladišči. Med protestniki je sicer slišati vzklike “Lopovi!”. Verjetno se nanaša prav na Šarčevo “ropanje” slovenskih skladišč z zaščitno opremo, pa tudi na dobesedno razmetavanje denarja za razne projekte, ki niso prinesli nobenega efekta.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Spodaj si lahko ogledate FOTOGALERIJO, avtorica fotografij je Polona Avanzo.

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine