5.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Saj to ni res: Partizanska »budnica« za težke bolnike

Povsod v razvitem svetu velja, da je težkim bolnikom potreben mir in tišina, kar blagodejno vpliva na njihovo okrevanje in splošno počutje. Zaradi tega velja pravilo, da vlada v bolnicah tišina, mnoge zdravstvene ustanove so zato tudi nameščene v mestne tihe cone ali na obrobje mesta, kjer je čim manj hrupa. No, v zdravstveni ustanovi na Ptuju očitno niso tega mnenja, zato so zjutraj težke bolnike »razveselili » z prvomajsko budnico. 

Na videu, ki ga je objavilo na svoji Facebook stani ptujsko Društvo ledvičnih bolnikov, lahko vidimo, kako medicinske sestre v zdravstveni ustanovi paradirajo ob taktih glasne partizanske koračnice in mahajo z zastavo pred obrazi pacientov, ki ležijo v posteljah priključeni na aparate. Levičarjem se je v naši državi očitno poponoma odtrgalo-zdravniki bi odklapljali krščanske paciente z aparatur, medicinske sestre vsiljujejo pacientom partizanske koračnice… Bo vodstvo bolnišnic odreagiralo na takšne izpade in disciplinsko ukrepalo?   

Video blob:https://www.facebook.com/76b43fa1-9755-40ca-adb1-86d212a2a389

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine