7.7 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Saj ni res, pa je: Uradni list RS vabi na brezplačni seminar Primer LGBT prosilcev za azil: Predavala bo Neža Kogovšek Šalamon z Mirovnega inštituta!

Uradni list Republike Slovenije vabi na predavanje za Upravno pravo, človekove pravice in ranljive skupine: Primer LGBT prosilcev za azil. Predavateljica bo ljubiteljica liberalne migrantske politike dr. Neža Kogovšek Šalamon. Kot študijo primera bo naslovila položaj prosilcev za azil, ki so v matičnih državah preganjani zaradi svoje usmerjenosti ali spolne identitete (LGBT prosilcev za azil) in načine, kako se upravnopravni sistem odziva nanje.

 

Uradni list po novem izpolnjuje globalistično agendo liberalne migrantske politike predstavnikov LGBT v Sloveniji. Na svoji spletni strani vabijo na predavanje predavateljice dr. Neža Kogovšek Šalamon iz Mirovnega inštituta, ki bo naslovila položaj prosilcev za azil, ki so v matičnih državah preganjani zaradi svoje usmerjenosti ali spolne identitete (LGBT prosilcev za azil) in načine, kako se upravnopravni sistem odziva nanje. V resnici pa gre za še eno posiljevanje in vsiljevanje pravic LGBT skupnosti v Sloveniji. Spomnimo, pred časom smo na našem portalu poročali, da je Fakulteta za matematiko in fiziko postala prva fakulteta s certifikatom prijazne fakultete do LGBT skupnosti. Na Uradni list pa smo tudi naslovili vprašanje, koliko bo stal omenjeni dogodek ter kolikšen honorar bo zaslužila Neža Kogovšek Šalamon.

Na omenjeno brezplačno predavanje so vabljeni odvetniki, svetovalci za begunce, učitelji prava, študentje prava, predavatelji Fakultete za družbene vede, Filozofske fakultete in Fakultete za varnostne vede, pa tudi nevladne organizacije, ki se ukvarjajo z begunci, migranti, LGBT tematikami, človekovimi pravicami, kot so Pravno informacijski center nevladnih organizacij, Legebitra, Društvo DIH, Humanitas, Slovenska filantropija in Amnesty International. Pojavlja se vprašanje, zakaj na dogodek ni vabljena celotna slovenska javnost, ampak le izbrana društva, ki v Sloveniji najbolj množično propagirajo liberalno migrantsko politiko v Sloveniji.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine