9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Razkrita bolestna obsesija Čeferinovega mafijskega prijatelja Slaviše Kokeza!

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

V zadnjih dneh smo že razkrivali povezave med predsednikom UEFE Aleksandrom Čeferinom in srbsko mafijo, zlasti njegovim dolgoletnim znancem Slavišem Kokezo, sicer prav tako vidnim članom UEFE in predsednikom Srbske nogometne zveze. Zadnja osupljiva razkritja pa govorijo o tem, da se je Kokeza zgledoval po slavnem kolumbijskem mafiozu Pablu Escobarju, čigar življenjsko zgodbo so ovekovečili filmi, knjige, televizijski programi in celo popularna glasba.

V javnost prihajajo nove sočne podrobnosti iz življenja predsednika srbske nogometne zveze Slaviše Kokeze, sicer dobrega starega znanca predsednika UEFE Aleksandra Čeferina, ki skupaj s predsednikom hrvaške nogometne zveze Davorjem Šukerjem, tvorijo sumljivo balkansko navezo na vrhu Evropske nogometne zveze, s žlahtnim pridihom Cosa Nostre. Portal Objektiv tokrat razkriva obsesijo, za katero boleha Kokeza. Kot je navedeno, naj bi hlastno požiral vse iz filmov o slavnem kolumbijskem mafijskem botru Pablu Escobaru in ga tudi posnemal.

Escobar sicer slovi po tem, da je bil najslavnejši narko kralj v zgodovini mafijskega podzemlja. Celo glede svojega osebnega varovanja naj bi se zgledoval po slavnem, sicer že pokojnem mafijcu. Tudi pri njemu naj bi kot znak zadostoval že subtilni dvig roke. Vsi, ki Kokezo dobro poznajo, vedo za njegovo ljubezen do Kolumbije in očaranost nad Escobarjem. Znano je tudi, da se je Kokeza vsakoletno odpravil v to državo v Južni Ameriki. V Kolumbijo naj bi odhajal celo rajši kot v svojo rodno Bosno in Hercegovino.

Kolumbijski mafijec Pablo Escobar je vzornik predsednika srbske nogometne zveze Slaviše Kokeze, sicer dobrega znanca Aleksandra Čeferina. (Foto: Twitter)

Kokeza vsakoletno odpotuje v Kolumbijo, kjer pa ne prebiva v glavnem mestu – Bogoti. Rajši se zadržuje v njemu ljubšem Medellinu. To je mesto, ki mu je vladal zloglasni Escobar in obenem tudi mesto, kjer je bil ubit. To mesto je svoj čas veljalo za najbolj nevarno na svetu, kar pa Kokeze doslej še ni odvrnilo od tega, da ga ne bi obiskal. Po vrnitvi domov, se je vselej hvalil s fotografijami iz same Escobarjeve trdnjave. Na ves glas se je tudi hvalil, da je osebno spoznal nekatere Pablove sodelavce. Prav nič kaj prijetno ni slišati, ko se nekdo hvali s tem, da je osebno spoznal resne kriminalce.

Kokeza naj bi sodeloval pri načrtovanju atentata na srbskega predsednika Aleksandra Vučića 

Kot že rečeno, zadnje tedne na dan prihajajo šokantne vesti o tesnem zavezniku in prijatelju Čeferina, Kokezi. V Srbiji pa je ta hip zelo vroča afera o poglavarju mafijskega kartela znotraj Partizanove navijaške skupine Grobari, Veljka Belivuka, znanega tudi kot Velja Nevolja, s katerim se Kokeza osebno dobro pozna. Nevolja je s svojimi kriminalnimi pajdaši v prostorih nogometnega kluba Partizan zverinsko mučil svoje žrtve in rezal njihova trupla.

Ene zadnjih vesti iz Srbije pa govorijo še o tem, da je bil Kokeza pridržan in zaslišan zaradi domnevnega načrtovanja atentata na srbskega predsednika Aleksandra Vučića. Uporabo detektorja laži naj bi zavrnil, kar vzbuja močne sume. V obsežni policijski akciji, je bila pridržana tudi nekdanja državna sekretarka na srbskem ministrstvu za notranje zadeve Dijana Hrkalović. Zaslišana je bila zaradi domnevnih povezav s kriminalcema Darkom Elezom in zloglasnim Belivukom. Tudi ona naj bi zavrnila detektor.

Zadnje novice

Sorodne vsebine