29.2 C
Ljubljana
sreda, 16 junija, 2021

Po “ritokazniku” z Gorenjske s škandaloznim ravnanjem razburja še en učitelj, tokrat iz Maribora: poziva k likvidacijam!

S pozivanjem k smrti kolesari pedagoški koordinator na mariborski srednji ekonomski šoli Boris Krabonja, sicer predavatelj geografije in zgodovine. Posnetek na Facebooku sicer promovira sam, ali je človek, ki poziva k javnemu linču primeren pedagog za mlade, pa bo morala odločiti ravnateljica šole Andreja Zver Dobaj.

 

Sejalec pozivov k likvidaciji Krabonja je v preteklosti sodeloval v lokalnem humantirnem društvu, od koder pa je odšel, ko so se pojavili namigi, da je posegel po mahinacijah.

Iz Maribora je sicer tudi generalni državni tožilec Drago Šketa, ki se je proslavil po kazenskem pregonu zoper nekdanjega mariborskega župana Franca Kanglerja. Šketin pregon zoper Kanglerja sicer ni bil uspešen. Pozivi k likvidacijam, kakršen je Krabonjim, pa ga doslej niso motili.

Starejši prosvetniki sicer na shodih kažejo vse prej kot prosvetniški obraz. Tako je učitelj na Osnovni šoli Lesce in Srednji gostinski šoli v Radovljici pred desetimi dnevi po ljubljani kazal svojo golo zadnjico in povešena moda.

Smo pa našli na spletu kar nekaj zanimivosti o njem. Med drugim naj bi bil Krabonja tudi mariborski Robin Hood, ki pa je pred štirimi leti opustil dejavnost s humanitarnim društvom Žvižgač. Tudi sicer je na spletu precej objav o tem, da naj bi Krabonja kot humanitarec “nategoval” ljudi. Znana zgodba? Ga bo sedaj reševal antijanšizem?

Zadnje novice

Sorodne vsebine