11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 20 maja, 2024

Pozor, Slovenci, prišleki začeli klati! Podivjani Mohamed sredi Ljubljane napadel z nožem in ranil moškega!

Kot poroča Nova24TV,  je v nekdanji tovarni Rog na Trubarjevi prišlo do napada z nožem. Napadalec naj bi bil po besedah očividca “arabskega videza” in je še vedno na begu, saj ga policisti iščejo po okoliških lokalih, trgovinah in frizerskih salonih. Na nadaljnji razplet dogajanja in dodatne informacije še čakamo. 

Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo tragedija, povezana z migranti, zgodila tudi pri nas. Po informacijah očividca je v zapuščeni tovarni Rog na Trubarjevi ulici prišlo do napada z nožem, ki naj bi ga storil napadalec “arabskega videza”. Žrtev je nek drug uporabnik prostora. Na kraju dogodka je veliko policistov.

Kot so kolegi z Nova24TV izvedeli, je napadalec pobegnil, policisti pa ga še vedno iščejo v okoliških lokalih.

Po poročanju Dnevnika, naj bi bil storilec nek Mohamed, ki ga je nekdo zalotil pri vlomu. Mohamed naj bi bil del za ljudi zelo nevarne skupine tujih tujih državljanov iz severnoafriških držav (se pravi muslimanov).

Kot še poroča Dnevnik, je nastal spor zaradi prostorov v enem izmed poslopij nekdanje tovarne Rog na Trubarjevi cesti v Ljubljani. Eden od tistih (ime naj bi mu bilo Jasmin), ki ilegalno živi v Rogu, se je sprl z muslimanom Mohamedom, ki si je želel prilastiti tuje prostore. Prišlo je do prerivanja, Mohamed pa naj bi hitro zgrabil za nož in Jasmina zabodel v nogo. Po poročanju DNevnika, so reševalci ranjenega moškega odpeljali v klinični center.

Rogova tovarna je polna kriminalitete
Podatki s Policijske postaje Ljubljana Center sicer kažejo, da se že od leta 2013 število kršitev predpisov o javnem redu samo za Rogovo tovarno giblje okoli 1.000 do 1.500. V lanskem letu pa so zabeležili skupno 39 ukrepov. Policija je zagotovila, da so se omenjene kršitve večinoma zgodile ob sobotah, in sicer v 17 primerih, v 10 primerih pa ob nedeljah. Morda se število 39 zdi majhno, a to pomeni, da so se prijave zgodile praktično vsak teden.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine