22.5 C
Ljubljana
sobota, 19 junija, 2021

Noro: Ustanovljena je nova levičarska ideološka policija za pregon novinarjev! Vodi jo Anuška Delić, zraven tudi Nataša Pirc Musar in Marko Milosavljević!

Američanom še na misel ne pade, da bi se odpovedali prvemu amandmaju k ameriški ustavi, ki kongresu prepoveduje omejevanje svobode govora, tiska, združevanja in mirnih protestov. Cenzura, omejevanje govora in poskusi vladnega nadzora opozicijskih medijev Demokracije in Nova24TV pa vse bolj postajajo del slovenske politične realnosti.

Kjerkoli po svetu so na oblasti komunisti, poskušajo odpraviti ali omejiti svobodo govora, pluralnost medijev in onemogočiti opozicijo. Tudi pri nas to ves čas počnejo, le da zadnje vedno čase bolj drzno. Po novem jim pomaga še ena “neodvisna ekipa raziskovalnih novinarjev”, med katerimi najdete Anuško Delić, Klaro Škrinjar, Majo Čakarić, kalibre tipa Marko Milosavljević in Nataša Pirc Musar pa med člani sveta zavoda ideološke levičarske inkvizicije. O mojih razlogih za takšno oceno pa v nadaljevanju. 

Nedavno sem za portal Nova24TV in Demokracijo napisal prispevek Starši, pozor! Izšel je nov “učbenik”, s katerim bodo vaše otroke spreminjali v homoseksualce! Poglejte, kdo to financira!, ki si ga lahko preberete na povezavi. Čez nekaj ur me je v pošti čakalo navodilo urednika, da pripravim odgovor na novinarsko vprašanje spletnega portala za preiskovalno novinarstvo. Seveda nisem imel pojma, kdo ali kaj je to. Ko pa mi je novinarka Klara Škrinjar v dopisu postavila par  ideoloških, udbovsko zasliševalskih vprašanj, pa mi je bilo malo bolj jasno, kdo se skriva za domnevnim “razkrinkavanjem”. Ko sem prebral, kdo so in kaj počnejo, sem ugotovil, da imamo v Sloveniji novo ideološko policijo. Sliši na ime Oštro in se postavlja v vlogo velikega inkvizitorja, ki ugotavlja, kaj je v novinarstvu celote jadranske regije narobe in kaj prav.

“Oštro bo gojil preiskovalno in podatkovno novinarstvo, uveljavljal bo pravico vedeti kot eno od temeljnih človekovih pravic, širil bo novinarsko znanje in prispeval k vzgoji prihodnjih generacij novinarjev,” so zapisali na uvodni strani ideološke novinarske policije Oštro, ki je po njihovih navedbah nastala 30. marca 2018 in je nekakšen zasebni “Svet za pregon sovražnega govora”.

Levičarska ideološka novinarska policija pod vodstvom Anuške Delić je tokrat skočila in vzela v bran “priročnik” Mavrica v žepu, ki je izšel letos in je le novo čtivo v dolgi vrsti razne homoseksualne propagandne literature, ki pod krinko delavnic zaradi “motenj hranjenja” in “proti nasilju” perfidno in nezakonito uvaja homoseksualno propagando v naše vrtce in šole.

Kaj hoče radikalna levica?

Za razumevanje položaja, v katerem se je znašla Slovenija, je pomembno vprašanje, zakaj se v medijih ne smejo pojaviti ključna vprašanja za obstoj slovenskega naroda? Razlog je v sovražnem molku, ki prepoveduje in tabuizira ključne teme za preživetje slovenskega naroda in družbe. Prekaljenim Delovim novinarkam je treba priznati dobršno mero iznajdljivosti pri obravnavi izbranih ideoloških tem. Oštro.si skuša utišati teme, povezane s homoseksualno indoktrinacijo, kritiko ilegalnih migrantov, omenjanje splava in podobno. Že iz ustanovnih članov novinarske inkvizicije Oštro.si je lepo razvidno, da gre za politične in medijske strukture, ki se vedno znova vzpostavljajo z davkoplačevalskim denarjem in se besno zaganjajo v vse, kar diši po normalnosti, tradiciji in domoljubju. Vsakogar, ki jim ni po volji, nemudoma označijo za nestrpneža in mračnjaka, homofoba, razpihovalca sovraštva in strahu ter mu zagrozijo s podobnimi besedami, kot so jih v svojem sestavku “Priročnik za pedagoške delavce, ne učbenik za ‘homoseksualno posiljevanje’” namenili meni:

“Ob koncu naj še opozorimo, da ustava v 14. členu prepoveduje diskriminacijo na podlagi spolne usmerjenosti, poleg tega je od leta 2016 v veljavi zakon o varstvu pred diskriminacijo, spodbujanje nestrpnosti, tudi na podlagi spolne usmerjenosti, pa prepoveduje kazenski zakonik.”

Podobno “dobronameren” je tudi odgovor Legebitre, ki ga navaja Oštro. “… To so temeljne vrednote naše družbe. Trditve, kot je ta, da s priročnikom peremo možgane otrokom, so lažne in namenjene razpihovanju sovraštva in strahu. Hkrati reproducirajo homofobijo, bifobijo in transfobijo, zaradi katerih šole pogosto niso varen prostor za učenke in učence, dijake in dijakinje,” strašijo homoseksualni aktivisti, ki brez zakonite podlage in pogosto celo brez dovoljenja, kot se je izkazalo v primeru ljubljanskih trgovin, s propagando posiljujejo mimoidoče s svojo “napako človeškega razuma”, kot homoseksualno blodnjo imenuje papež Frančišek.

Ko povprečno razgledan človek na portalu “Razkrinkavanje.si” malce podrobneje pogleda teme in vrednostne sodbe o pojavih v družbi, mu takoj postane jasno, kam “pes taco moli”. Center za preiskovalno novinarstvo Oštro.si v profesionalnem smislu ni vreden počenega groša. Bo pa zelo verjetno priročno orodje za prejemanje donacij in dotacij. Za vse te radikalne levičarje, ki zasedajo dobro plačana mesta v javni upravi in različnih “nevladnih organizacijah” ter na naše stroške vodijo protinarodno politiko, je značilno, da so danes glavni motor nestrpnosti, omejevanja svobode izražanja in grožnja narodnemu obstoju. Vsak, kdor podpira njihovo medijsko in politično izživljanje nad preprostimi ljudmi, je sokriv za uveljavljanje politike, ki vzpostavlja osebno in kolektivno nesrečo ter dolgoročno revščino in depresijo Slovencev in Slovenk.

Franci Donko/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine