32.6 C
Ljubljana
nedelja, 14 julija, 2024

Nemški Hannover pretresel še en grozljiv umor mladoletnega dekleta; ženske se tam ne počutijo več varne

Še en grozljiv umor se je zgodil čez vikend v bližini nemškega Hannovra. Zaradi umora 16-letne Anne-Lene Theise iz Barsinghausna, Hannover, je bil v ponedeljek zvečer aretiran 24-letni osumljenec. Osumljenec ima nemško in dominikansko državljanstvo, so sporočili iz policije v Hannovru. Pričevanja in preiskave pričevanj so pripeljala do omenjenga moškega. Presikava poteka še naprej v smeri, ali je mogoče potrditi sume proti 24-letnemu “Dominikancu”.

Njena botra, s katero je živela Ana-Lena Theis, je prva sporočila policiji, da jo pogrešajo. 16-letno dekle je šlo na festival v sosednji Ronnenberg z najboljšo prijateljico. Po festivalu sta šli nazaj na vlak v Barsinghausen, kjer sta na železniški postaji želeli srečati prijatelje. Anna-Lena Theis je bila živa nazadnje videna prav na železniški postaji okoli 1. ure. Njen mobilni telefon je bil izklopljen ob 1.30. Bila je na zadnjem podzemnem vlaku iz Hannovra, ki je peljal v smeri Haste, in je izstopila na postaji Barsinghausen.

VIDEO: Umorjen še en nemški otrok

Prebivalec kraja navaja, da je sredi noči slišala krike. “Moški in ženska sta se glasno borila. Ampak si o tem nisem mislil ničesar.” Obdukcija 16-letne Anne-Lene je pokazala: »Močan udarec z glavo je bil vzrok smrti. Glede na sedanjo preiskavo po umoru ni prišlo do spolnega zločina.”

[KAJ?? “Po umoru ni bilo spolnega zločina?” Z drugimi besedami, to ni bil seksualni zločin? Kljub temu da so ji manjkala spodnja oblačila, jo je moški verjetno poskušal posiliti, in ko se je branila, jo je ubil, in to se ne šteje za spolni zločin ??? – Prevajalec]

Peter K., moški, ki je v nedeljo našel 16-letno truplo, je dejal, da je bilo telo Anna-Lene golo od prsi navzdol. “Vozil sem s kolesom, kot to pogosto počnem, potem pa sem jo videl,” je povedal 77-letnik, ki je pokazal, kje je našel njeno truplo. Bila je rahlo skrita za drevesom, z glavo, ki se naslanjala na nizek zid. “Mi se ne upamo več iti ven,” pa je povedala ženska, šokirana ob tem. V natanko dveh mesecih sta bili umorjeni dve ženski v Barsinghausnu, zato se ženske ne počutijo več varne.

Več si preberite TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine