22.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

Nemajhna skrivnost Angelike Mlinar, ki noče povedati, ali ji je prebivališče v preteklosti nudila zaupnica Milana Kučana ali prijatelj Katarine Kresal

Ko smo pred dnevi razkrili, da je Angelika Mlinar, ki naj bi očitno postala slovenski nacionalni interes in po hitrem postopku dobila celo državljanstvo, da bo lahko v vladi Marjana Šarca postala ministrica iz kvote Stranke Alenke Bratušek, v Sloveniji svoj zasebni posel že spravila v rdeče številke, s partnerjem Stefanom Vavtijem pa sta (bila) neverjetno blizu razvpitemu paru Katarina Kresal in Miro Senica, smo objavili tudi, da sta Mlinarjeva in Vavti kupila stanovanje na sosednji hišni številki v Trnovem. Več, tudi zemljevid te bližini, si lahko ogledate na povezavi.

 

Takrat smo v zemljiški knjigi tudi prvič naleteli na podatek, da sta bila, ko sta kupovala stanovanje v Trnovem, Vavti in Mlinarjeva stalno prijavljena na v tako imenovani Mayerjevi palači v Ljubljani. Gre za hišo v samem centru Ljubljane, naslov je Wolfova 1.

In tu se začne današnja zgodba. V Mayerjevi palači na Wolfovi 1 ne živi kdorkoli, pa tudi lastniki stanovanj tam niso kdorkoli, ampak so dobro znane javne osebe z izjemnimi povezavami v slovenski politiki, predvsem pa je poslopje zadnje mesece za javnost zanimivo zaradi lastniških sporov. A najprej smo želeli informacije preveriti pri ministrski kandidatki Mlinarjevi, zato smo jo včeraj z dopisom, ki ga lahko v okvirju preberete v celoti, zaprosili za naslednje podatke. Pojasnil niti od službe za odnose z javnostmi Stranke Alenke Bratušek nismo prejeli.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine