3.5 C
Ljubljana
sobota, 16 oktobra, 2021

Moški fizično napadel poslanca SDS Dejana Kaloha in poštni uslužbenki celo grozil z ubojem!

Piše: E-Maribor

Na glavni mariborski pošti se je včeraj v popoldanskem času odvijala prava drama. Nepridiprav je popolnoma ponorel, žalil uslužbenko in napadel poslanca SDS Dejana Kaloha.

Na pošto je prišel moški, ki se je pri poštnem okencu močno razburil, saj se mu je storitev pošte zdela predraga. To ga je tako razburilo, da je začel kričati na uslužbenko, jo zmerjati, grozil ji je s smrtjo jo žalil, ko mu to ni bilo dovolj, pa je začel zmerjati še Slovence, da so (smo) lopovi, večkrat poudaril besede: “prokleti Slovenci”, ter “Slovenci cigani”.

K umiritvi ga je pozval tudi poslanec Dejan Kaloh, ki je stal v vrsti za razburjenim občanom. Po tem, ko se je ta spravil tudi na poslanca, je prej še pripomnil, da bo vrgel bombo v notranjost pošte. Po tem, ko se je po 15 minutah le prikazal policist in opravil razgovor z uslužbenko pošte in poslancem Kalohom, so po nekaj urah sporočili, neuradno, da so storilca kaznivega dejanja tudi prijeli.

“Osebek je uslužbenki na pošti med vpitjem nekajkrat zagrozil, da jo bo ubil. Gospa je bila zelo prestrašena. Jaz sem mu dejal, da naj ne grozi z ubojem. Mene se je lotil pred pošto in me udaril po hrbtu. Policija je storilca k.d. že izsledila,” je Kaloh še zapisal na svoj Twitter profil.

Zadnje novice

Sorodne vsebine