22 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

Mineva 365 dni od političnega umora Aleksandre Pivec – ta sedaj napoveduje veliko vrnitev

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv)

Mineva leto dni od trenutka, ko je takratna predsednica Desusa in ministrica za kmetijstvo dr. Aleksandra Pivec pod hudim pritiskom sil iz ozadja bila prisiljena odstopiti s položaja. Takrat je zaključila s politiko preteklosti. Danes pa je kljub poskusom medijskega in političnega ignoriranja v polnih pripravah na novo politiko prihodnosti.

“Po enem letu od mojega odstopa ugotavljam, da Slovenija bolj kot kadar koli potrebuje novo politično pot. Potrebujemo korenite spremembe. Še bolj pa rabimo odmik od konflikta ideologij, ki temeljijo na preteklosti, in vrnitev politike ljudem!” pravi Aleksandra Pivec ob ustanovitvi stranke NAŠA DEŽELA, ki je s svojim programom začrtala drugačno pot za današnjo Slovenijo.

Pivčeva je pred enim letom odstopila, ker ni bila in ni želela biti del privilegiranih političnih elit, ampak se je odločila, da želi delati dobro za slehernega posameznika. Želi delati dobro za ljudi, ne za elite. Zato se zavzema za uvajanje nove politike v slovenski prostor. “Smo stranka, ki spoštuje vsa in tudi različna mnenja. Naša stranka ima poslanstvo povezovanja in bo s solidarno, socialno politiko vsakemu državljanu omogočila, da postane ponosen in odgovoren del naše družbe.”

Poslanstvo povezovanja
“Zato smo od ustanovitve naprej in bomo tudi v prihodnosti delali za ljudi,”
 še dodaja Pivčeva. Vedno se vse zgodi z namenom in tudi dogajanje pred letom dni je imelo svoj namen. Stranka Naša dežela je s svojim programom drugačna pot za Slovenijo danes. Je stranka, ki spoštuje vsa različna mnenja. Je stranka, ki ima poslanstvo povezovanja in bo s solidarno, socialno politiko vsakemu državljanu omogočila, da postane ponosen in odgovoren del naše družbe.

dr. Aleksandra Pivec. (foto: YouTube / posnetek zaslona)

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine