18.4 C
Ljubljana
četrtek, 28 septembra, 2023

Mestni svetnik Janez Stariha grozi policistki, ki je z vladnega poslopja odstranila plakat anarho-levičarjev!

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv)

V soboto, 24. aprila 2021 smo na Nova24TV poročali, da je policistka s poslopja Vlade odstranila propagandno gradivo anarho-levičarjev.  Njeno dejanje je razjarilo radikalnega levičarja, drugače ljubljanskega mestnega svetnika Janeza Stariho, ki je razkril identiteo policistke in ji grozil z nasiljem.

Policistka Ana Glumac si zasluži predvsem zaušnico državljanov republike Slovenije,” je na Twitterju zapisal mestni svetnik Janez Stariha o policistki, ki je v soboto z vladnega poslopja, ki ga varuje, lastnoročno odstranila propagandno gradivo anarho-levičarjev v katerem so radikalni levičarji vabili na protivladni protest 27. aprila 2021.

Zaradi tega pa jo je besedno napadel levičarski aktivist in ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha. Gre za direktno grožnjo policistki, zato smo na policijo poslali novinarsko vprašanje ali nameravajo ukrepat proti mestnemu svetniku Starihi ki javno poziva k nasilju in grozi policistki.

Ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha policistki grozi s fizičnim nasiljem (foto: posnetek zaslona, Twitter)

Stariha je zapisal: “Policistka Ana Glumac si zasluži predvsem zaušnico državljanov republike Slovenije. Brezglavo sledenje fašističnemu upravljanju nekoč demokratične države, je kaznivo dejanje, ki bo v prihodnosti zagotovo sodno preganjano. Policist sme zavrniti ukaz, ki je v nasprotju z zakonom.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine