27.5 C
Ljubljana
petek, 18 junija, 2021

Grozljivo! Med ilegalnimi migranti, ki želijo v Slovenijo, policisti odkrili množičnega morilca, ki je v Makedoniji ubil 5 ljudi!

Novi komisar policije Unsko-sanskega kantona Mujo Korićić je včeraj med gostovanjem na lokalni televizijski postaji povedal, da so pred dvema tednoma ujeli migranta, ki ga iščejo v Makedoniji zaradi petkratnega umora! Osumljenec je v medsebojnem spopadu migrantov pobil pet ljudi in nato pobegnil naprej, proti Evropi. Ujeli so ga na košarkaškem igrišču v Borićih pri Bihaću med rutinsko kontrolo.

Komisar je med oddajo dejal, da se trenutno na področju kantona dogaja veliko kriminala, samo v zadnjih štirih mesecih je bilo prijavljeno prek 250 kaznivih dejanj, ki so jih zagrešili migranti – od poskusov umora, posilstev, ropov pa do vlomov in kraj vozil.

Povedal je tudi, da se po njihovih podatkih na področju kantona nahaja okoli 4000 migrantov, za katere skušajo ugotoviti njihovo pravo identiteto. Vsi ti imajo namen nadaljevati pot naprej, v države Evropske unije. Povedal je še, da je okoli sto migrantov napravilo šotorko naselje pri trenutno zaprtem mejnem prehodu Maljevac, kjer čakajo priložnost za nadaljevanje poti.

Video https://www.youtube.com/watch?v=xMKWv25ZSxI

Zadnje novice

Sorodne vsebine