0.3 C
Ljubljana
petek, 8 decembra, 2023

Grozljivka! »Kakšna začimba je primerna za nogo izraelskega dojenčka? Omaka iz kečapa? Poper, sol, timijan?«

Piše: Peter Truden

Ko človek misli, da ne more biti slabše, nekateri dokažejo nasprotno. Ženska pod psevdonimom »Haneia Nakei«, očitno podpornica Hamasa, je na omrežju Instagram objavila video o sežiganju židovskih dojenčkov. »Glede zgodbe o dojenčku, ki ga je Hamas dal v pečico, se sprašujem, ali so dodali sol, poper, ali so dodali timijan …« je dejala.

Če je bila to šala, je nedvomno kruta in podla, vsekakor pa je video grozljiv. Incident se je zgodil v Franciji, oblasti so že sprožile tožbo proti ženski, ki »bogati« francosko kulturo.

Videoposnetek ženske, ki se šali o judovskem otroku, ki ga je Hamas zažgal v pečici, je šokiral internetne uporabnike, ki so ga razširili na Instagramu, poroča francoski Figaro.

»Glede zgodbe o dojenčku, ki ga je Hamas dal v pečico, se sprašujem, ali so dodali sol, poper, ali so dodali timijan …« se je v četrtek, 2. novembra, »pošalila« mlada ženska pod psevdonimom »Haneia Nakei«.

Ženska je z ironičnim tonom nadaljevala: »Se ne sprašujete, kaj je bilo za prilogo?.« Na njen video je bil dodan napis, ironično, »Izrael, rada te imam«. Nekaj ​​sekund kasneje otroški glas v ozadju pove: »Za prilogo k otrokovi nogi je bil pomfrit s kečapom in majonezno omako. Marinirali smo ga s soljo, timijanom in omako za žar,« se sliši.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine