1.6 C
Ljubljana
nedelja, 10 decembra, 2023

Gaza: Razkazovali so slečeno truplo nemške mirovnice

Piše: Peter Jančič (Spletnicasopis.eu)

z terorističnega divjanja predstavnikov Hamasa po Izraelu sem včeraj netočno poročal, ko sem pisal, da bi naj ekstremisti po Gazi razkazovali golo telo izraelske vojakinje. Kot kažejo dodatne objave so v Gazo prepeljali in tam razkazovali truplo nemške turistke, ki je bila v Izraelu na glasbenem festivalu za mir, ki je bil organiziran ob ograji na meji z Gazo. Teroristi, ki so prišli iz Gaze, so po pričevanjih udeležencev z več strani sistematično streljali na ljudi, ki so bili tam in tudi tiste, ki so poskušali zbežati. Med mrtvimi in pogrešanimi so tudi državljani zahodnih držav.

O dogajanju sem včeraj poročal tako: “Objavljeni so posnetki, kako so se Palestinci znesli nad ujetim tankistom, krožijo pa tudi posnetki, kako se palestinski skrajneži postavljajo z ujetimi izraelskimi vojaki, celo slečenim truplom izraelske vojakinje, vse so na območja Gaze prepeljali po vdorih na ozemlja Izraela.”

Hčerko je na video posnetkih iz Gaze prepoznala njena mama:

Posnetka razkazovanja trupla mlade ženske, ki so ga objavili iz Gaze, ko so telo razkazovali množici, nisem objavil, ker je preveč nespodoben. Posnetki iz Izraela po divjanju teroristov, ki so vdrli preko meje iz Gaze, so tudi sicer povsem grozni. V številnih islamskih državah terorističen vdor prebivalci slavijo, prizori slavja so bili včeraj objavljeni tudi iz zahodnih držav, kjer živijo begunci in migranti iz Bližnjega vzhoda. Znašanje nad ujetimi otroci, starkami in razkazovanje golih umorjenih deklet je sicer sramota za islam, arabski svet in sploh vsako religijo in človečnost.

Napeto je trenutno na vseh mejah Izraela in ni mogoče izključiti, da je bil obsežen terorističen napad nameren uvod v širšo destabilizacijo regije, za katero so interesi Irana in morda tudi Rusije.

Vir: spletnicasopis.eu

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine