12.4 C
Ljubljana
sobota, 20 aprila, 2024

Galaktična hinavščina na podnebnem vrhu (COP27) v Šarm el Šejku: Globalistične elite raji svetujejo, naj v boju proti ´podnebnim spremembam´ meso nadomestijo z žuželkami in črvi, sami žvečijo gurmansko izbrano meso

Piše: Kavarna Hayek

Medtem ko medijski mainstream kar tekmuje, kdo bo s 27. podnebnega vrha v Šarm el Šejku v Egiptu poslal svetu bolj alarmantna poročila o dokumentih, kaj čaka planet, če se ne bomo odpovedali fosilnim gorivom in prehranjevanju z mesom, nekako spregledajo, da se je okoli 40.000 udeležencev na vrh pripeljalo z letali in da se v hotelih prehranjujejo z gurmansko izbiro mesa. To je hinavščina galaktičnih razsežnosti.

Kakakopak, žuželke in črve, ki jih globalisti v boju proti ´podnebnim spremembam´ priporočajo kot »trajnostno hrano« in s katerimi že silijo otroke na Nizozemskem, niso na jedilniku globalistične elite v luksuznih hotelih v Egiptu. Tam bodo svetovni in mnenjski voditelji, birokrati, diplomati, vodilni industrialci, eko bedaki in dvolične medijske hiše žvečile goveji medaljon z gobovo omako, piščančja prsa s pomarančno omako, losos s kremno omako in drobnjakom. To so le nekatere od možnosti, da si napolnijo želodce, poroča Breitbart.

Jedilniki so v popolnem nasprotju s cilji Združenih narodov in poročilom Medvladnega odbora za podnebne spremembe (IPCC) iz leta 2018, ki pravi: »Mesni nadomestki, kot so imitacija mesa (iz rastlinskih proizvodov), gojeno meso in žuželke, lahko pomagajo pri prehodu v bolj zdravo in trajnostno prehrano.«

Svetovni gospodarski forum (WEF), ki sodeluje z ZN na COP27, je tudi v ospredju gibanja za prihodnost brez mesa. Trdi, da bi se morali ljudje odločiti za bolj »podnebju koristno hrano«, kot so morske alge in kaktusi. Vendar je hinavščina očitno postala nekakšna stalnica letnega srečanja, saj se okoli  40.000  globalističnih osebnosti pripelje…..

Nadaljevanje si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine