12.5 C
Ljubljana
petek, 11 oktobra, 2024

Hinavščina podalpskih islamoljubcev

Piše: Bogdan Sajovic

Instagramski blefer, ki občasno glumi tudi vlogo premierja mile mi domovine, je nedavno zablestel na diplomatskem odru. V dvorani OZN je zažugal Izraelcem in za finale teatralno še malo tolkel po govorniškem pultu.

A že nekaj trenutkov po govoru se je njegov ekstatični fris spremenil v panično grimaso, ko se je zavedel, da imajo takšni izpadi tudi posledice; naši diplomati zdaj menda prepričujejo judovski lobi, da je elektrogenij izvedel predstavo za domačo rabo in da ni mislil resno. Mogoče se je zbal, da mu bo med selfiji v kratkem razgnalo mobilnik. Mosad je namreč nedavno podtaknil hezbolahovcem celo serijo miniranih pozivnikov in zmesaril ves srednji poveljniški kader te teroristične tolpe. Vrhovno vodstvo Hezbolaha pa so nato med kriznim sestankom zradirali z raketnim izstrelkom. Od Bibija z ljubeznijo.

Podalpski islamoljubci vseh sort so zarjuli, da je podtakniti sovragu mine presenečenja menda vojni zločin. Verjetno zato, ker so eksplozivni pozivniki raznesli tudi nekaj iranskih diplomatov. Morda je med njimi tudi Miki Miška iz NLB, kdo bi vedel. Vsekakor pa je precej močna, da vojne zločine komurkoli očitajo ponosni nasledniki morilske tolpe, ki je z vojnimi ujetniki in s civilisti napolnila sedemsto prikritih grobišč po Sloveniji. Med žrtvami so tudi otroci, denimo tristo otrok, ki so jih komunisti pomorili v okolici Škofje loke, slovensko pravosodje pa še danes ne dovoli njihovega izkopa.

Sicer pa bo po novi levičarski zakonodaji omenjanje komunističnih zločinov zlahka interpretirano kot širjenje lažnih novic in okupatorsko-kolaboracionistična propaganda. Tako se bo lahko govorilo zgolj o prvorazrednih žrtvah, med katere pa ne spadajo ugrabljeni talci ali pa jazidska mladenka, ki so jo izraelski vojaki rešili desetletnega suženjstva v Gazi. Islamistični »borci« so jo enajstletno ugrabili in prodali za sužnjo Palestincu v Gazo. Koliko tisoč takšnih otroških sužnjev imajo še v krempljih islamisti? Naš diskontni Nikita bi lahko malo potolkel po govorniškem pultu tudi za te otroke …

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine