21 C
Ljubljana
četrtek, 19 septembra, 2024

Še enkrat: Oborožite se, preden bo prepozno

Piše: Marko Puš

Evropske države eno za drugim zajemajo valovi migrantskega nasilja, ki so posledica zgrešenih levih politik v zadnjih desetletjih.

Kot lahko vidimo zadnje dni na Otoku, prihaja do resnih konfliktov med avtohtonim prebivalstvom in prišleki. Težava se še dodatno zaostri, ker levičarji še vedno ne priznavajo svoje zmote, temveč izgovore za eskalacijo problemov hinavsko prelagajo na drugo stran. Še več, nova leva oblast je izdala svoje državljane in se postavila na stran posiljevalcev, morilcev in tistih, ki se nočejo asimilirati ter integrirati v družbo. A to je šele začetek, prihajajo namreč časi, ko bodo prišleki dobili še večji zagon in se bo migrantsko vprašanje resnično »reševalo« na krvav način.

Nauk celotne zgodbe dogajanja v Evropi in tudi drugod po svetu je – oblast vas ne bo zaščitila, temveč vas bo po potrebi dodatno izpostavila nevarnosti razjarjene drhali, ki v takih trenutkih dobi posebno močno slo po maščevanju. Priča smo časom, ko se v demokratičnih državah izvaja vse večja cenzura in vse večje omejitve svobode govora, naslednji korak bo razoroževanje in vse bolj otežkočeni pogoji dostopa do orožja za šport ali lov. Drvimo v totalitarizem.

Če boste torej želeli ostati živi, boste morali za zaščito sebe in svojih najbližjih ter premoženja poskrbeti sami. Oborožite se, dokler zakonodaja še dopušča to možnost, saj vam ognjeno orožje za pasom utegne nekoč rešiti življenje. Jaz sem to pravico izkoristil takoj, ko sem dopolnil polnoletnost.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine