11.3 C
Ljubljana
petek, 18 oktobra, 2024

AmCham Slovenija aktivno v novo leto s Poslovno-razvojno delegacijo “Digital Future”

Piše: AmCham

AmCham Slovenija v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija, skupaj z Veleposlaništvom ZDA v Ljubljani ter Veleposlaništvom RS v Washingtonu, organizira 11. AmCham Poslovno-razvojno delegacijo v ZDA, ki bo potekala od 3. do 8. januarja 2023, v Las Vegasu, Nevada, ZDA. Delegacija šteje 27 udeležencev – gospodarstvenikov in predstavnikov slovenskih podjetij iz različnih področij.

Bogat program vključuje obisk najpomembnejšega tehnološkega sejma na svetu CES (Consumer Techonolgy Assosiation), na katerem razstavlja kar 3900 razstavljavcev s celega sveta, ogled inovativnih podjetij, ki se ukvarjajo s podatkovnimi bazami in razvojem pametnih mest, srečanje z gospodarskim združenjem in mnogo ostalih zanimivosti, ki bodo navdušile vsakogar, ki ga zanimajo zelena transformacija, digitalizacija in novi poslovni modeli, vsakogar, ki si želi novih poslovnih priložnosti, saj je Nevada znana po številnih panogah, kot so IT, logistika, letalstvo, obramba, energija, zdravstvo, igre na srečo, prebojne tehnologije in podobno.

Mag. Ajša Vodnik, generalna direktorica AmCham Slovenija je pred odhodom povedala: »Poslovno razvojne poti, ki jih organiziramo v sodelovanju s Spirit Slovenija so odlična priložnost, da se slovensko gospodarstvo odpre pomembnemu trgu, kot je trg ZDA, prav tako pa da si podjetja ustvarijo nove priložnosti in partnerstva.«

Celotno sporočilo za javnost si lahko preberete v priponki, več o programu in udeležencih tokratne delegacije pa vam je na voljo TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine