14.9 C
Ljubljana
torek, 30 aprila, 2024

Portal Necenzurirano priznal avtorstvo dokumenta, ki ga propagirajo kot tajen vladni dokument!

Piše: Sara Kovač

Spletni portal Necenzurirano je Novi24TV poslal zahtevo za umik dokumenta, ki ga prodajajo kot vladni “non paper” in ki naj bi dokazoval vpletenost vlade v razdelitev Balkana. S tem pa so tudi priznali avtorstvo dokumenta.

Levičarski osrednji mediji že nekaj dni ustvarjajo pravo psihozno stanje okoli dokumenta (non paper), ki ga ni. Njegov obstoj so zanikali prav vsi, toda to ne pomeni, da ga nebi našli ali pa ustvarili kar sami. Zopet so kot ekskluzivno novico prodali na portalu Necenzurirano, kjer tradicionalno ustvarjajo informacije, pripravljene v krogih Gregorja Golobiča in ostalih. Nenazadnje gre za portal tranzicijskega tajkuna Martina Odlazka in tranzicijski tajkuni si od vsega najbolj želijo oblast, davkoplačevalski denar in imuniteto pred sodnim pregonom, njegovi pisunčki pa mu le tlakujejo pot do cilja.

Prav danes sta pisunčka Primož Cirman in Vesna Vuković objavila ekskluziven dokument, ki naj bi pričal o obstoju “neuradnega diplomatskega dokumenta, ki govori o razkosanju Bosne in Hercegovine, priključitvi Republike Srbske k Srbiji in združitvi Kosova z Albanijo.”

Dokument je ponarejen
Ker smo se lotili raziskovanja pristnosti dokumenta, ki smo ga objavili tudi v prispevku “V Sloveniji vlada zanimiv pretok informacij, namenjenih političnemu boju – STA v te namene povzema celo obskuren portal – ta pa “razkriva” neobstoječe nedokumente!”, smo dobili elektronsko pismo “zakonitega zastopnika” Tomaža Modica, da smo brez soglasja objavili njihovo gradivo z zahtevo po umiku, sicer bodo zahtevali nadomestilo. Po našem vprašanju o avtorstvu dokumenta pa so se zavili v molk.

Kot je znano, dokumenta in njegovo pristnost niso potrdili ne v slovenski vladi, ne v Evropskem svetu, ne pri Evropski komisiji. Prav tako dokumenta nimajo na ameriškem State Departmentu, saj ta ne obstaja. Vse bolj pa se dokazuje, da si ga je tranzicijska levica preprosto izmislila za namene protivladnega političnega boja.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine