24.6 C
Ljubljana
sreda, 17 avgusta, 2022

Če bo poročilo odbora LIBE o rasni pravičnosti sprejeto, bo uporabljeno za izvajanje “protibelih rasističnih politik

Piše: Kavarna Hayek

Osnutek poročila o “rasni pravičnosti, nediskriminaciji in proti rasizmu v Evropski uniji” (EU) vsebuje elemente, ki bodo uporabljeni za spodbujanje politik proti beli rasi in proti avtohtonim prebivalcem in narodom na stari celini, opozarja evropski poslanec Tom Vandendriessche, član Skupine za identiteto in demokracijo in tudi član Odbora za državljanske svoboščine, pravosodje in notranje zadeve (LIBE), ki je poročilo pripravil.

Poslanec iz Belgije je za portal Breitbart razkril nekatere podrobnosti. Vsebina dokumenta se osredotoča na “strukturni in institucionaliziran rasizem”. Osnutek ima korenine v levičarski ideologiji in bo uporabljen za spodbujanje za politike, ki diskriminirajo etnične Evropejce, je prepričan: “Sistemski ali strukturni rasizem ne temelji na dejstvih, ampak je marksistična teorija.”

Osnutek poročila, ki je bil dokončan v začetku maja in interno objavljen pretekli teden, je na spletni strani Evropskega parlamenta težko najti. Ampak se najde. Preberete si ga lahko TUKAJ. Kdaj bo poročilo obravnavano in dokončno sprejeto, še ni znano.

Križarski pohod proti evropski tradiciji
Poročilo je napisano v duhu kulturnega marksizma in je sramotnejše od poročila, ki ga je parlamentarna skupščina Sveta Evrope v zvezi z islamom (“Prispevek islamske civilizacije k evropski kulturi”) sprejela septembra 1991. Če je takratno poročilo, ki se mu je uprl samo norveški parlamentarec Hallgrim Berg, ponižalo evropsko civilizacijo in krščanske vrednote ter staro celino še bolj odprlo islamu, je to poročilo namenjeno uničenju nacionalnih kultur, odpravi tradicionalnih vrednot in zatiranju bele rase.

Več TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine