12.8 C
Ljubljana
sobota, 15 junija, 2024

»Življenje s takimi prijatelji« oziroma lažnivo pisanje Delovega komentatorja!

Članek Janeza Markeša z gornjim naslovom v narekovajih v prilogi sobotnega Dela z dne 19. maja spada v »fake news«! V članku, kjer je poudarek na blatenju SDS, čeprav začuda v tem članku ni omenil J. Janše, kar se navadno ne zgodi, so pa v članku popolne laži. Ne vem, kje je Markeš ob avtocesti videl tiste »edine« plakate SDS. Bil sem dne 17. 5. v primorju in ne le ob avtocesti, tudi v pristanišču, pardon, po slovensko v luki Koper, in sem lahko videl številne plakate samo levičarjev, kot so npr. plakat z Bratuškovo ali plakat, na katerem je krivec za arbitražo, tisti, ki bi rad bil predsednik vlade, to je Karl Erjavec.

Ne vem, ali nas bo uspela desnica obvarovati vdora tujerodnih migrantov, ki po Evropi že več kot desetletje pobijajo in delajo nered, levičarji pa jih še vedno vabijo, četudi so ti migranti na silo pripeljani v Evropo, saj bežijo iz neurejenih muslimanskih držav predvsem od tam, kjer ni vojne. In vsi so le muslimani, zaverovani v šiitsko pravo, ki ga zagotovo v Evropi ne potrebujemo. Na silo spreminjajo navade Zahoda, temu se je npr. Madžarski predsednik Orbán uprl in ima čisto prav, ker drugi vodilni v EU so zabredli v kalne vode, iz katerih se že poskušajo rešiti. Težko verjamem (ker poznam mentaliteto islamistov), da je bilo v zadnjih nemirih, ki jih povzročajo Palestinci pod komando Hamasa, pobitih okoli 60 Palestincev, na internetu pa sem videl zapis, ki so ga objavili Palestinci, da so bili mrtvi le Hamasovi teroristi. Palestinci jih sicer imenujejo Hamasovi borci. Mimogrede naj povem, kar sem že pred dnevi nekje zapisal, da Palestinci ne bodo dobili svoje države, dokler bodo pokorni teroristični bandi Hamasa. Ko sem gledal film menda neke nemške oddaje o »pobitih« Palestincih v zadnjih protestih, ki so bili pokriti z belim blagom, nekakšne rjuhe in se niso mogli vzdržati tiste dobre četrt ure, pa se je lepo videlo, kako se praskajo po nosu in ušesih! Nihče ne more več trditi, da je bilo 60 umorjenih, to je laž.

Če je bilo kaj mrtvih, tako so povedali Palestinci , so bili le Hamasovi teroristi, ki delajo nered. Ponašajo se z zažiganjem gum, ko uničujejo okolico, tudi svojo. Dojenčke, ki so jih nosili na tem območju, koga so s temi nedolžnimi otroki želeli preslepiti? Sramota, da nesejo na območje konflikta te otroke, ker bi radi svetu pokazali, da Izraelci pobijajo otroke, kar je prvovrstna laž in sramota za Palestince, čeprav so to delali hamasovci. Že nekaj desetletji so migracije izključno iz islamskih dežel, predvsem iz držav, kjer ni vojne, kjer sicer imajo popoln nered in že tudi lakoto, vse zaradi islama, ki spada v srednji vek ali še malo nazaj. Imam spisek računskega sodišča, ki pove, koliko nas stane vsak migrant, ki dobi azil, in sicer točno toliko, kot je napisal Markeš, 1.963 evrov na mesec. Mesečni znesek za navedenih 876 migtantov na dan 26. aprila znaša 1,719.588 evrov, kar je približno 2.770 povprečnih pokojnin itd. Markeša nič ne stane, če zagovarja in uporablja laži.

In mi naj leta in leta plačujemo te migrante, ki so nam vsiljeni, saj prihajajo samo iz držav, kjer ni vojne, in le iz islamskih držav! Znano pa je tudi dejstvo, da je med temi migranti vsaj 10 odstotkov tistih, ki prihajajo s popolnoma opranimi možgani in z nalogo rušiti Evropo, kako, pa vemo vsi. Posiljevanja predvsem mladih deklet naj bi bilo konec, a dokler bomo imeli te islamiste, ne bo miru, ker prihajajo iz krajev, kjer so glede spolnosti popolnoma zmedeni, posebno ker doma ne vidijo žensk, ki so zamaškarane, in potem znorijo, ko vidijo lepo oblečene Evropejke, posebno če imajo kratka krila. Poznan je primer še iz časa pred nastopom Homeinija v Iranu, ko še niso imeli tako zadrtega islama, od koder so v kar velikem številu odhajali študenti na študiji v ZDA in so tam imeli z njimi velike probleme, ker so mislili, da so ženske vse njim na razpolago. Migranti, ki prihajajo v Evropo, nimajo najosnovnejših vrednot, ker jih islamisti tega ne učijo.

Markeševo natolcevanje in laži ali morda tudi neznanje je uperjeno proti Slovencem. Markeš pa imenuje Slovence, ki se nagibajo k pomladnikom, kar ekstremna desnica, kar ni res. Desnica se v resnici pojavlja po vsej Evropi, ker imajo dovolj levega ekstremizma, ki je že presegel fašistične navade, ki jih je nekdaj fašizem prevzel od boljševističnih komunistov! Zlonamerno natolcevanje Markeša, češ da že dolgo tako imenovana desnica ne simbolizira politične pomladi, je laž. Morda so nekatere manj pomembne stranke, ki zanemarjajo slovensko pomlad, vendar je glavna in zmagovita stranka SDS tista, ki še kako trdi, da je slovenska pomlad tista, ki bo zmagala na volitvah. V nadaljevanju omenja Markeš, da bi desnica morala varovati begunce in migrante!

Kdo pa jih varuje, če ne desnica? Saj menda je Merklova desničarka, ki je tako brezglavo vabila migrante v Nemčijo. Nič ne napiše, kdaj bo konec tega večdesetletnega begunstva oziroma migracij. Nič ne napiše, od kod prihajajo in zakaj tako množično zapuščajo svoje domove predvsem od tam, kjer ni vojne. Nič ne napiše, zakaj so migranti samo muslimani itd. Zavedam pa se, da migrantom ni lahko in večina, preden doseže želene kraje, trpi, vendar bi tudi OZN morala enkrat pogledati, od kod prihajajo, in tam začeti delati red in po potrebi pomagati, predvsem z izobraževanjem in delovnimi navadami.

Silvan Štokelj, Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine