16.2 C
Ljubljana
četrtek, 23 septembra, 2021

Zastrašujoči izsledki najnovejših raziskav: zdi se, da je »kitajski virus« ciljno naravnan na staro celino, da razredči staroselce v Evropi

Najnovejše raziskave virusa COVID-19 so skrb vzbujajoče za Evropo in zahodno civilizacijo nasploh. Zastrašujoče je namreč število umrlih, ki so se okužili s koronavirusom in imajo od prej težave s srčno-žilnimi boleznimi, piše Mitchel L. Zoler na portalu Medscape. Smrti kot posledica okužbe s koronavirusom je največ prav v Evropi.

Nobena skrivnost ni, da je zahodna civilizacija zaradi načina prehrane in stresnega življenja bolj nagnjena k boleznimi srca kot preostali (tretji) svet. Res je sicer, da je smrtnost zaradi napredne tehnologije in razvite farmacevtske industrije marsikje po svetu večja, a zdaj se zdi, da pri srčnih bolnikih ni učinkovitega orožja zoper »Wuhan virus« ali »kitajski virus«, kot vse več evropskih medijev uporablja poimenovanje za COVID-19.

Zoler se opira na raziskave, ki so jih opravili kitajski zdravniki. Analiza je pokazala, da je umrljivost ljudi, ki zbolijo za kitajskim virusom in imajo katero od srčno-žilnih bolezni kar 51-odstotna, pri tistih, ki nimajo teh težav pa samo 5-odstotna. Umrljivost pa je še višja pri tistih, ki imajo povečan srčni encim z imenom troponin T (69-odstotna).

Ali gre pri vsem za »teorijo zarote«, da je bil COVID-19 ciljno usmerjen na staro celino, da se razredčijo staroselci v Evropi in naredi prostor tujim prišlekom, ali gre zgolj za naključje, naj si odgovori vsak sam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine