13.4 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

(VIDEO) ZDA plačevale zbiranje delov teles splavljenih dojenčkov – nekateri so še živeli preden so jih razkosali!

Piše: Sara Bertoncelj (Nova24tv)

ZDA so financirale projekt, ki zbira dele telesa splavljenih dojenčkov, od katerih so nekateri očitno še živi, nekaj trenutkov pred odvzemom organov. Ministrstvo za zdravje in socialne storitve (HHS) je podelilo najmanj 2,7 milijona dolarjev programu Univerze v Pittsburghu, ki je želel ustvariti “tkivno vozlišče”, pridobljeno iz splavljenih plodov, starih od šest do 42 tednov nosečnosti. Dvainštirideset tednov pomeni več kot 10 mesecev nosečnosti. Podrobnosti o programu so se pojavile po tem, ko sta konzervativna nadzorna skupina Judicial Watch in Center za medicinski napredek pridobili 252 strani dokumentov v okviru tožbe po Zakonu o svobodi dostopa do informacij, vložene proti HHS.

Univerza v Pittsburghu je v svoji prošnji za štipendijo HHS za leto 2015 pojasnila, da je “zbirala plodovno tkivo že več kot deset let… vključno z jetri, srcem, spolnimi žlezami, nogami, možgani, genitourinarnimi tkivi, vključno z ledvicami, sečnicami in mehurji.,” poroča RT. Institucija je zahtevala državna sredstva, da bi pomagala “razviti mrežo za pridobivanje, nadzor kakovosti in distribucijo vzorcev človeških genitourinarnih (urinarnih in spolnih organov in funkcij), odvzetih iz splavljenih plodov. Cilj projekta je bil ustvariti stalni vir, ki ga je mogoče uporabiti za distribucijo svežih vzorcev ljudi iz različnih stopenj (šest do 42 tednov). V komentarju svoje operativne sposobnosti v letu 2015, je univerza dejala, da je “izplačala več kot 300 svežih vzorcev, zbranih iz 77 primerov. Zbirke je mogoče znatno povečati, saj bi lahko lani nabrali kar 725 primerov. “

Njen načrt za “nabiranje in distribucijo kakovostnega tkiva in celic” je vključeval tudi rasne kvote: univerzitetna prijava je dejala, da želi, da bi bilo 50 odstotkov njenih “subjektov” manjšinski plodovi. Kot je ugotovil Center za medicinski napredek (CMP), je okrožje Allegheny, regija, iz katere univerza pridobiva plodove za zbiranje organov, 80 odstotkov belih in le 13 odstotkov črnih. Univerza je trdila, da je idealen kandidat za zagotavljanje človeškega tkiva raziskovalcem ameriške vlade, ker institucija “sprejema ukrepe” za “zagotavljanje najkakovostnejših bioloških vzorcev”.

V vlogi za nepovratna sredstva je bilo zapisano, da je topli ishemični čas – čas, ko organ ali del telesa ostane na sobni temperaturi po tem, ko se je njegova oskrba s krvjo zmanjšala ali zmanjšala, preden se ohladijo ali ponovno priključijo na oskrbo s krvjo – “čim manjši” . ” Drugje v dokumentih je univerza pojasnila, da uporablja “indukcijo dela” kot “postopek, ki bo uporabljen za pridobivanje tkiva”. CMP je v sporočilu za javnost, v katerem je razpravljalo o nizu dokumentov, ugotovilo, da “če se srčni utrip in krvni obtok ploda nadaljujeta pri indukcijskem splavu za odvzem organov, to pomeni, da se plod rodi še živ, vzrok smrti pa je odstranitev organov.” Tako univerza kot Nacionalni inštitut za zdravje, ki je del HHS, sta že zatrdila, da upoštevata vse ustrezne zakone v zvezi z raziskavami fetalnega tkiva.

Politični komentator Jack Posobiec je opozoril na članek Newsweeka iz leta 2019, ki je napadal Alexa Jonesa, zaradi vztrajanja, da medicinski raziskovalci “ohranjajo dojenčke pri življenju in jim jemljejo organe”. Newsweek je Jonesove trditve zavrnil kot “netočno informacijo, ki kroži med konzervativci”. Jones je bil leta 2018 trajno odstranjen s Twitterja in vseh drugih večjih platform družbenih medijev, domnevno zaradi “nasilnega vedenja”.  Jonesovi podporniki vztrajajo, da se je od takrat pokazalo, da so se številne njegove “teorije zarote” izkazale za resnične.

Trump podpisal izvršni ukaz za zaščito življenja vseh novorojenčkov

Kot smo poročali na Nova24TV je ameriški predsednik Donald Trump konec septembra 2020 podpisal izvršni ukaz s katerim je zaščitil življenja vseh novorojenčkov ne glede na stanje in okoliščine v katerih se nahajajo. sem spadajo tako novorojenčki, ki potrebujejo nujno medicinsko pomoč, nedonošenčki, ali rojeni s kakršnimikoli hibami. Kakor so izpostavili na Life Site News, so bili s Trumpovim izvršnim ukazom zaščiteni tudi dojenčke, ki preživijo “spodletele splave”.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine