-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

(VIDEO) Zamislite si to norost levičarskega poročanja na CNN: Ravno zaradi takih medijev so se zgodili talibani!

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv)

“Oni samo skandirajo “Smrt Ameriki”, vendar se hkrati zdijo prijazni,” je pred opuščenim veleposlaništvom ZDA v Kabulu dejala po eni strani začudena, po drugi pa impresionirana novinarka televizijske hiše CNN, znana po svoji podpori islamskemu terorizmu (denimo Hamasu) in anarholevičarstvu obenem. Da bi se še bolj zlila z afganistanskim kulturnim okoljem, si je nadela islamsko pokrivalo.

“Večinoma mirne grožnje s smrtjo,” je ob tem pripomnila odvetnica in borka za človekove pravice Harmeet K. Dhillon. Gre za analogijo na lanskoletno poročanje levih medijev v ZDA, zlasti CNN, ki so pisali o “pretežno mirnih protestih”, medtem ko so gorela ameriška velemesta, po katerih so pustošile tolpe anarhističnih grupacij, zlasti Antife in BLM (Črna življenja štejejo).

Kot lahko opazimo, so tudi talibani v zadnjem času prevzeli to pretkano taktiko prikrivanja svojega resničnega delovanja s pretvarjanjem in navideznim dopuščanjem človekovih pravic. Kot kaže, so se te taktike priučili od svojih vzornikov, levih anarhistov, zlasti novinarjev. Obenem pa so talibanom tovrstni mediji ves čas dajali tiho podporo, podobno kot jo dajejo teroristični organizaciji Hamas in iranskemu režimu, s tem ko branijo njun terorizem nad izraelskim narodom.

Anarholevičarsko in islam sta si bratski obliki fašizma
Ni pa treba kazati s prstom le na novinarje na drugi strani Atlantika, saj imamo tudi pri nas na pretek tovrstnih “kalibrov”. Eden izmed njih je denimo “neodvisni” novinar Erik Valenčič, znan kot odkriti podpornik palestinskega terorizma, ki se srečuje s poslanko stranke Levica Violeto Tomić. Znano je, da je stranka Levica blizu anarhistom in da so se njeni člani posebej izkazali s svojo ognjevito podporo Rogovcem, ki so do nedavnega nezakonito okupirali opuščeno tovarno koles v Ljubljani. “Isti ptiči vkup letijo,” pravi pregovor.

Spomnimo: Popotnik, novinar in pisatelj Gregor Preac je lani pojasnil fenomen silne medsebojne privlačnosti med anarholevičarji in talibani oziroma islamisti, čeprav je znano, da prvi podpirajo ideologije, kot so feminizem in LGBTQ, medtem ko islamisti slednje odločno teptajo, zlasti geje pa mečejo s stolpnic, kamenjajo itd. Preac: “Anarholevičarstvu in islamu je skupno to, da sta oba nasilna in sta obliki fašizma. Temeljita na prisvajanju. Ne ustvarjata, ne izumljata, temveč ropata. Oba sta totalitarna, internacionalistična, prazna, za ljudi brez logike, razuma, uničevalska, parazitska, kolektivistična.”

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine