10.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

(VIDEO) Takole nemška policija obračunava s protestniki, ki se ne strinjajo z ukrepi zaradi koronavirusa! Pri nas pa levičarji lapajo o policijski državi!

Medtem ko slovenski levičarji zelo radi govorijo o tem, kakšen totalitarizem imamo pri nas zaradi Janševe vlade, očitno nič ne spremljajo dogajanja po svetu. Na primer v Nemčiji.
 
Videoposnetek (TUKAJ) zelo nazorno prikazuje, kako so se v Berlinu policisti lotili protestniki, ki se na ulicah upirajo ukrepom zaradi koronavirusa. Kot je razvidno z videoposnetka, policisti niso bili prav nič nežni.
 
Če vse to primerjamo s petkovim kolesarskim mitingom, lahko rečemo, da je bila na njem policija pravzaprav zelo pasivna, čeprav bi zaradi nelegalnega shoda lahko ukrepala povsem drugače. A to očitno ne ovira levičarjev, da še naprej govorijo in pišejo o totalitarizmu in celo o policijski državi.
 
…………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine