4.6 C
Ljubljana
torek, 29 novembra, 2022

(VIDEO) Ta napadalec je v trgovini ubil deset ljudi: nič ni rekel, samo vstopil je in začel streljati vanje!

Piše: Škandal24

Oboroženi moški je v ponedeljek v Koloradu v samopostrežni trgovini verige King Soopers v mestu Boulder, 40 kilometrov severozahodno od Denverja, ustrelil deset ljudi. Osumljenca so po dogodku aretirali poškodovanega. Njegovega imena niso objavili, prav tako tudi ne identitete devetih od desetih žrtev. Motiv za strelski napad še ni znan. »Nič ni rekel! Pravkar je stopil v trgovino in začel streljati,« je za New York Post povedala ena od prič. podoba morilca pa je že zakrožila po družabnih omrežjih.

 

 

Strelski napad v Koloradu je že sedmi množični strelski pokol v ZDA letos. Nazadnje je 21-letnik na območju Atlante 16. marca v treh masažnih salonih ustrelil osem ljudi.

Umrl policisti

Znano je, da je na kraju zločina umrl 51-letni policist Eric Talley, ki je prvi posredoval. Preiskavo dogajanja v trgovini King Soopers opravlja več policijskih agencij. Kolorado je ena od zveznih držav ZDA, kjer je orožje razširjeno. Guverner Kolorada Jared Polis je tvitnil, da ima zlomljeno srce, ko spremlja dogajanje v Boulderju

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine