20.5 C
Ljubljana
sobota, 20 julija, 2024

(VIDEO) Pogumna ženska se je uprla levičarski indoktrinaciji svojih otrok

Piše: A.S.

Že nekaj časa lahko opažamo kako se levičarske ideologije širijo znotraj izobraževalnega sistema, kjer pristranski učitelji in profesorji velikokrat poskušajo indoktrinirati učence. Zadnje čase je politično korektna histerija v obliki »woke« ideologije zajela mnoge šole, kjer pozivajo otroke, da naj podprejo anti-belsko BLM (Črna življenja štejejo) gibanje ali razne ideje naklonjene LGBT skupnosti.

Medtem, ko je veliko staršev preprosto tiho, da se ne bi zamerili novodobni multikulturni mavrični inkviziciji, ali pa slepo zaupajo izobraževalnim ustanovam, pa se drugi starši upirajo indoktrinaciji svojih otrok. Nedavno je prišlo do takšnega primera v ameriškem mestu Carmel v zvezni državi New York, kjer se je ženska po imenu Tatiana Ibrahim na sestanku šolskega odbora javno uprla indoktrinaciji svojih otrok.

Članom šolskega odbora je dala do znanja, da ne bo pustila indoktrinacije svojih otrok z BLM propagando in hujskanjem proti policiji. Opozorila jih je na dejstvo, da takšno indoktrinacijo plačujejo starši z davkoplačevalskim denarjem in da učitelji nimajo pravice »rekrutirati« otrok za politične cilje. Izpostavila je vse bolj prevladujočo taktiko levičarjev, ki vsakogar, ki se ne strinja z njimi označijo za rasista ali homofoba. Bila je zelo kritična do anti-policijskega vzdušja, ki ga v duhu podpore BLM gibanju ustvarjajo nekateri učitelji. Izpostavila je dejstvo, da je veliko otrok na šoli iz policijskih družin. Članom odbora pa je prav tako zabrusila, da bo, če bo treba, postala njihova najhujša nočna mora.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine