23.4 C
Ljubljana
četrtek, 30 maja, 2024

Uvedba prve prozorne debetne kartice v Argentini

Piše: Damian Ahlin

Na novi kartici so natisnjeni le ime in priimek stranke ter zadnje štiri številke kartice. Ostale informacije so vedno na voljo v dveh digitalnih prostorih: v aplikaciji in na spletnem mestu.

Prozorna in bleščeča v črni svetlobi – tako inovativna je nova debetna kartica banke Openbank Argentina, banke prihodnosti. Njena zasnova ni zgolj estetska, temveč vključuje tudi vidike varnosti in inovativnosti, ki jih dopolnjuje uporaba aplikacije, ki zagotavlja dvojni kanal avtentikacije. To novo plačilno sredstvo dviguje digitalno izkušnjo v Argentini na novo raven, da bi optimizirali uporabniško izkušnjo.

Uporabniki lahko prilagodijo svojo izkušnjo s kartico in varnost. Kaj to pomeni? Spremenijo lahko omejitve za nakupe ali pologe in dvige gotovine ter preverijo ali spremenijo geslo za bankomat in celo vklopijo ali izklopijo kartico na kraju samem.

Novo kartico lahko seveda uporabljajo v fizičnih in virtualnih trgovinah za brezstično plačevanje ter plačevanje s čipom.

Varno in inovativno

V hitrem svetu je bistven del uporabniške izkušnje na področju digitalnih plačil zagotavljanje varnosti.

Zato ima nova kartica Openbank dvojni dejavnik avtentikacije: možnost nastavitve zaupanja vredne naprave in podrobno določanje, s katerimi drugimi napravami bo mogoče dostopati do svoje Openbank. Ima tudi upravitelja gesel, v katerem lahko uporabniki vsa svoja gesla shranjujejo pod enim glavnim ključem.

Novo kartico Open bo mogoče uporabljati v Argentini in tujini, na voljo pa bo vsem novim strankam banke Openbank. Tisti, ki že imajo račun pri tej banki, bodo lahko od danes dalje, preko spleta in aplikacije, zaprosili za zamenjavo in jo dobili brezplačno.

Tako banka, ki deluje 100 odstotno digitalno, tri mesece po začetku poslovanja v Argentini še naprej širi svojo ponudbo produktov.

Dodajanje možnosti

Openbank zagotavlja izkušnjo, osredotočeno na stranke, ki združuje personalizacijo, uporabnost in varnost, s ciljem ustvariti banko, kakršno si vsi želimo imeti.

To 27-letno podjetje, rojeno v Španiji, deluje v Nemčiji, na Nizozemskem in Portugalskem. Argentina je prva destinacija zunaj Evrope in prvi trg z lastnimi dejavnostmi v Latinski Ameriki.

Na globalni ravni je del skupine Santander in ima več kot 1,7 milijona strank ter 11.000 milijonov EUR vlog.

Z banko Openbank lahko stranke poleg nove kartice Open tudi popolnoma nadzorujejo svoje naprave, in sicer na hiter, varen in prilagodljiv način.

Vir: lanacion.com

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine